• Home
  • Nieuws
  • IT-strategie voor de digitale transformatie

IT-strategie voor de digitale transformatie

Welke IT-trends zijn echt relevant voor organisaties en hoe gaat het datacentrum van de toekomst eruit zien zodat innovaties snel en succesvol in gebruik genomen kunnen worden? Deze vragen komen tijdens de SUSE Expert Day op 29 maart 2017 in Amsterdam aan de orde. Gedurende deze bijeenkomst hebben klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid hun ideeën met opensource-experts van SUSE en haar partners uit te wisselen.

“Onze economie digitaliseert heel snel. Om succes te hebben, moeten de IT-verantwoordelijken binnen organisaties een slimme IT-strategie voeren“, aldus Marijn de Vos, Country Manager, SUSE Benelux. “Op de Expert Day in Amsterdam delen we scenario’s voor cloud-, storage-, container- en DevOps-oplossingen. Wij laten zien dat je met opensource-oplossingen de afhankelijkheid van één enkele aanbieder, de zogenaamde vendor lock-in, kan vermijden.”

SUSE Expert Day opent met een highlevel overview om daarna met productspecifieke presentaties en demonstraties dieper in te gaan op de onderwerpen digitale transformatie, software-defined infrastructuur en DevOps. Aanwezige SUSE Experts: Thomas Di Giacomo, Chief Technical Officer, Rob Knight, Platform en Management Technical Strategist voor EMEA en het SUSE Benelux Team.

SUSE Expert Day Amsterdam – 29 maart 2017 – Pakhuis de Zwijger – Amsterdam.
Aanmelding en verdere informatie: www.suse.com/expertdays. Van februari tot mei organiseert SUSE meer dan 80 Expert days in Europa, Midden Oosten en Afrika, Noord Amerika, Azië en Australië.

Over SUSE

SUSE® is pionier in opensource software en levert betrouwbare, interoperabele Linux, cloud- en storageinfrastructuuroplossingen die organisaties meer controle en flexibiliteit geven. Meer dan 20 jaar engineering , services en een uitgebreid partnerecosysteem vormen de basis van de producten en support die onze klanten helpen bij het beheren van complexiteit, bij het verminderen van kosten en bij het betrouwbaar leveren van bedrijfskritische diensten. Onze samenwerkingsverbanden geven ons de mogelijkheid innovaties aan te passen en te leveren, zodat onze klanten successen kunnen boeken, nu en in de toekomst. Meer informatie: www.suse.com.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl