• Home
  • Nieuws
  • IT ROOM INFRA 2016 speciaal aanbod voor ISPConnect leden!

IT ROOM INFRA 2016 speciaal aanbod voor ISPConnect leden!

Op 15 november 2016 vindt IT Room Infra voor de tiende keer plaats. Het event is gestart door leveranciers van fysieke infrastructuur (racks, koeling, stroomvoorziening, kabels en integratoren). Het event ontwikkelt zich continu en staat nu voor de volgende stap. Het event richt zich niet alleen op organisaties die een computerruimte of datacenter willen bouwen maar zeker ook op organisaties die hun IT geheel of gedeeltelijk willen outsourcen.
Het event bestaat uit een uitgebreid lezingenprogramma en een expositieruimte (kennismarkt) waar bedrijven zich met een tabletop stand aan de bezoekers presenteren. De bezoekers komen voor kennis en concrete oplossingen. In 2015 toonde bezoekers veel interesse in de lezingen over het outsourcen naar een datacenter/cloud. Komend jaar wil de organisatie de mogelijkheden om te outsourcen nog beter onder de aandacht brengen. Wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de valkuilen, waar moet ik rekening mee houden en bij wie kan ik terecht? Deze boodschap komt zowel in de lezingen als op de kennismarkt naar voren.
Deze boodschap biedt kansen voor de leden van ISPConnect.

Leden van ISPConnect mogen deelnemen aan de beurs tegen ledentarief.
Table top stand: 6 m2, 1.800 euro (3 meter bij 2 meter) of 15 m2, 2.500 euro (5 meter bij 3 meter).
Dit is een hele mooie aanbieding (als je weet wat een stand op een beurs wel niet kost). We hebben maar 6 stands, dus wees er snel bij. Bijgevoegd de flyer met ook bezoekersinformatie en alle details.

Mail ons voor meer informatie en om je aan te melden: info@ispconnect.nl

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl