ISPConnect wint VvR RegiStar Award

Wat een dag in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Onze voorzitter Wido Potters mocht namens ISPConnect op donderdag 7 juni tijdens de Dag van de Domeinnaam een RegiStar Award voor beste .NL Supporter in ontvangst nemen.

Een prachtige mijlpaal, want de award is door de Vereniging van Registrars (VvR) in het leven geroepen om inspanningen voor de registrar-industrie belonen. De jury-nominatie loog er niet om: onze inzet rond de AVG en het continu waarde creëren voor onze leden werd beloond.

Zo hebben we een AVG-hulplijn opgezet, waar honderden vragen op zijn beantwoord, en hebben we juridische documenten en verwerkersovereenkomsten ter beschikking gesteld aan onze leden. Als enige is het ons gelukt om de Autoriteit Persoonsgegevens op een informatiebijeenkomst te krijgen en rechtstreeks vragen van hosters en registrars te laten beantwoorden. We wisten al snel: hier is behoefte aan.

Het winnen van deze .NL Supporter Award geeft mij goede hoop. Het toont aan dat we op de goede weg zitten om met concrete, tastbare initiatieven waarde te blijven creëren.

En ook wordt nog maar eens het belang van een brancheorganisatie benadrukt. Als MKB’er wordt je wel eens geconfronteerd met dingen die groter zijn dan jezelf. Dan is een brancheorganisatie, waar je gezamenlijk oplossingen mee zoekt, een must.

Hoe meer leden zich aansluiten, hoe meer daadkracht wij hebben om leden te kunnen helpen. Het klinkt misschien cliché, maar het is een waarheid als een koe: zonder jullie kan het echt niet. Samen zijn we een legitieme kracht waar je rekening mee moet houden.

Hoe leuk het winnen van een award ook is: graag wil ik ook nog de twee andere winnaars van de RegiStar Awards feliciteren: Antagonist (.NL Registrar Award) en VDX (.NL Reseller Award). Geen onbekenden natuurlijk, want het zijn ook ISPConnect-leden.

Als afsluiter wil iedereen die op ons gestemd heeft van harte bedanken. Dit signaal van jullie naar ons gaat niet onopgemerkt. We zullen jullie vertrouwen blijven waarborgen!

Simon

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl