ISPConnect BBQ groot succes

Op woensdag 28 augustus hadden we de jaarlijkse BBQ van ISPConnect.

Na een nieuw logo, een nieuwe slogan (ontzorgen – met de kennis van morgen) en nieuwe huisstijl is het tijd om ook echt waarde toe te voegen voor de leden van de branche. Dit gaan we op verschillende manieren doen.

Een van de soms meest onderschatte functie van een branchevereniging, maar ontzettend belangrijk is het opkomen en verdedigen van onze belangen naar de pers en de politiek. Omdat de branche zo gefragmenteerd is, is het zeer belangrijk om  een gezamenlijke spreekbuis te hebben. Denk even aan bewaarplicht, opzegtermijnen en de soms ongrijpbare sprongen van onze leveranciers en partners (ik noem even geen namen). Samen staan we sterk(er)!

Verder vind ik het belangrijk dat we gezamenlijk onderzoek doen. Benchmarking is ontzettend belangrijk. Zo kan iedere provider zien of zij het goed doen in de markt of juist niet. Betaal je niet te veel voor personeel? Heb je veel of weinig hostingpakketten naar het aantal domeinnamen? Klopt het aantal personen in dienst wel bij de omzet? Betaal je niet te veel voor je hardware? Allemaal ontzettend nuttige gegevens waar ISPConnect in kan faciliteren en zal doen. Exclusief voor leden uiteraard.

Verder kan ISPConnect helpen met informatie, juridische zaken, marketing, klachtafhandeling en nog veel meer. Dit doen we door een aantal experts te koppelen aan onze vereniging en in de toekomst ook door interessante lezingen, bijeenkomsten en informatie op de website.

Tenslotte vind ik het netwerken erg belangrijk. Met elkaar, maar ook met leveranciers. De BBQ was daar afgelopen woensdag een uitstekende mogelijkheid toe. Met een grote opkomst was het een echte topmiddag. De organisatie lag in handen van Webhostingtalk en ISPConnect en was deze keer kosteloos voor de hele branche. In de toekomst wordt dit wel weer exclusiever voor leden. Super dat er een aantal sponsors waren die de mooie BBQ mogelijk hebben gemaakt en we hopen natuurlijk dat we er een aantal (aspirant)leden aan over hebben gehouden! Ik vond het gezellig!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl