• Home
  • Nieuws
  • “IPv6 is er, IPv4 nu uit?” Seminar maandagmiddag 6-6-2016

“IPv6 is er, IPv4 nu uit?” Seminar maandagmiddag 6-6-2016

Het gebruik (wereldwijd) van IPv6 is sinds december 2015 de 10% gepasseerd en zal de komendetijd een versnelling laten zien. Na de lancering op de World IPv6 Day en World IPv6 op 6-6 2011 is IPv6 steeds belangrijker geworden in ICT-omgevingen.

Bedrijven die zich niet voorbereiden en geen maatregelen nemen, zullen tegen verschillende problemen gaan oplopen. Internetgebruikers van wie het IPv4-adres, als gevolg van het adrestekort, met meerdere gebruikers wordt gedeeld, krijgen te maken met identificatie- en security-problemen.
Toch stellen veel bedrijven de invoering van IPv6 nog uit. Deels uit onwetendheid, deels uit koudwatervrees.

Wat zijn de kosten van de invoering van IPv6, wanneer ben je klaar met de invoering, wie moet je er in je organisatie bij betrekken, waar moet je op letten?
Seminar op 6-6-2016

De Stichting IPv6 Nederland organiseert daarom op maandagmiddag 6 juni 2016 een seminar waarbij juist deze vragen worden beantwoorden en ervaringen van partijen die al met IPv6 werkenworden belicht. De deelnemers worden zo in staat gesteld om binnen hun organisatie de start met een IPv6-implementatie te maken.

Doelgroep
Het seminar op 6-6-2016 is speciaal bedoeld voor ISP’s, content-aanbieders, providers, dienstverleners op het internet en de ICT-dienstverleners van deze groepen. Er is plaats voor maximaal 120 personen, dus vooraf reserveren (inschrijven) is aan te bevelen.

Meer informative in de bijgesloten flyer

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl