• Home
  • Nieuws
  • Inspiratiesessie “Circle of Sales” 2 mei aanstaande

Inspiratiesessie “Circle of Sales” 2 mei aanstaande

Op dinsdag 2 mei is het al zover. In de inspirerende presentatie Natuurlijk verkopen! introduceert Jeroen Gort de Circle of Sales, een vernieuwende communicatie (en dus verkoop) strategie die iedereen kan leren toepassen. Verkopen wordt een synoniem voor waardecreatie vanuit verbinding. Verbinding met je bedrijfsconcept, verbinding met jezelf, verbinding met de ander. De sessie op 2 mei is exclusief voor DHPA deelnemers en partners en alleen voor hen toegankelijk!

De reacties op zijn sessies zijn lovend:
“Het is Jeroens kracht om een grote zaal in beweging te krijgen en iedere deelnemer met een personal brand de zaal te laten verlaten” – Hetty Peeters, senior beleidsadviseur HRM bij BDO

“Met een veelheid aan aansprekende praktijkvoorbeelden biedt Jeroen bruikbare instrumenten waarmee de deelnemers eigen verantwoordelijkheid voor hun succes kunnen dragen.” – Jeroen Mathijssen, directeur Rabobank

“Jeroen is een prima presentator die mensen kan enthousiasmeren en in beweging kan brengen om te innoveren of resultaten te behalen.” – Martin van Dijke, directievoorzitter Van Oers accountancy & advies.

Schrijf je hier in!

Programma
15:00 uur – Welkom door Ruud Alaerds, DHPA
15:15 uur – Jeroen Gort, de Circle of Sales
16:00 uur – Pauze
16:15 uur – Jeroen Gort, de Circle of Sales
17:00 uur – Borrel

Locatie: Kantoor i3D.net, Rivium 1e Straat 1, 2909 LE, Capelle aan den IJssel.

Graag tot 2 mei!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl