• Home
  • Nieuws
  • InSpark sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

InSpark sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community maakt bekend dat InSpark zich aansluit als lid. InSpark is naast een 100% KPN-dochter een 100% Microsoft-specialist. Met ruim 180 medewerkers is InSpark in Nederland een grote speler die op tal van gebieden actief is zoals cloud infrastructuur oplossingen, ontwikkeling van apps, werkplekoplossingen en security.

“Een uitbreiding van het Dutch Cloud Community netwerk met een Microsoft-specialist is een bijzonder facet voor ons”, aldus Ruud Alaerds, managing director van Dutch Cloud Community. “Ons netwerk is natuurlijk niet onbekend met de Microsoft-producten en diensten, maar InSpark brengt ongetwijfeld weer nieuwe inzichten met zich mee. Ook de directe link met KPN is een interessante. Daarom ben ik ervan overtuigd dat InSpark een positieve impact gaat hebben in onze community.”

Erik Jan van Vuuren, CEO InSpark: “Met trots melden we dat wij per heden zijn aangesloten bij Dutch Cloud Community. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met dit prachtige netwerk van cloud-dienstverleners ervoor zorgt dat we de slimme cloud native diensten van InSpark nog beter kunnen afstemmen op de behoeften van klanten en de Nederlandse markt. Met de nauwe samenwerking tussen InSpark, KPN en Microsoft maken we veel impact binnen de cloud dienstverlening in Nederland. De samenwerking met Dutch Cloud Community zorgt voor een versterking van onze gezamenlijke positie. We kijken uit naar een impactvolle samenwerking waarbij, door gezamenlijk te innoveren, we nog meer klanten kunnen helpen bij hun digitale transformatie”

Bekijk hier het nieuwe ledenprofiel van InSpark

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl