ICTRecht Academy Opleiding FG/DPO

Start 1 oktober a.s. – Bent u of wilt u werkzaam zijn als Functionaris Gegevensbescherming (FG) – ook wel bekend als Data Protection Officer (DPO) – maar mist u relevante kennis en vaardigheden? Heeft u behoefte aan een opleiding tot FG (of: DPO), waarbij de praktijk centraal staat? Dan is de Opleiding FG/DPO van de ICTRecht Academy iets voor u!

In deze vier maanden durende opleiding doet u gespecialiseerde (praktische & juridische) kennis en vaardigheden op die voor u als FG relevant zijn voor de dagelijkse praktijk. Wij stomen u gedurende deze opleiding klaar voor een positie als FG.

De opleiding wordt afgesloten met een FG-examen. Bij het behalen van dit examen, ontvangt u een certificaat als bewijs van afronding van de opleiding. Optioneel bereiden wij u tijdens de opleiding daarnaast voor op het CIPP/E-examen. Indien u dit wenst, kunt u zich na onze opleiding zelf en voor eigen rekening voor het CIPP/E-examen opgeven.

De negen themadagen uit de opleiding zijn ook als losse trainingsdagen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt pakket van losse trainingen af te nemen.
Interesse? Klik hier voor meer informatie waaronder de brochure en het inschrijvingsformulier.

Let op: Voor leden van ISPConnect en deelnemers aan DHPA geldt een speciaal kortingstarief van 20%. Dit tarief geldt zowel voor de gehele opleiding als de afzonderlijke themadagen. U betaalt hierdoor €4600,- excl. btw voor de hele opleiding en €416,- excl. btw per themadag.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl