• Home
  • Nieuws
  • i3D.net stelt Emile Schouwstra aan als CCO

i3D.net stelt Emile Schouwstra aan als CCO

Per 1 januari 2017 heeft i3D.net Emile Schouwstra aangesteld als Commercieel Directeur. Schouwstra heeft meer dan 15 jaar management- en saleservaring in de IT-sector. Hij werkte eerder onder andere bij IBM, Bull, Dell, Leaseweb en Detron. Cloud, hosting en datacenter diensten lopen als een rode draad door zijn carrière. Schouwstra is dankzij zijn brede achtergrond aangesteld om de sales- en marketingactiviteiten van i3D.net te leiden en het commercieel team verder uit te bouwen. Schouwstra is verheugd over de groeikansen: “Het is ontzettend gaaf om voor een snelgroeiend en innovatief bedrijf als i3D.net te werken. Wij hebben al een zeer goede reputatie in de Enterprise Gaming wereld en daar is het hele team trots op. We gaan het wereldwijde platform nu verder introduceren in de zakelijke markt”. Directeur Stijn Koster voegt toe: “i3D.net groeit jaarlijks met dubbele cijfers. Recent hebben we ons netwerk verder uitgebreid in Azie, het Midden Oosten en Afrika. Emile brengt ons platform naar nieuwe zakelijke markten.”

Lokaal versus globaal
“Voor grote (internationale) online winkels en e-commerce platformen is een heel flexibele infrastructuur noodzakelijk. Daar zijn wij vertrouwd mee dankzij onze lange historie in de zeer veeleisende gaming wereld”, stelt Schouwstra. “Ons cloud platform kunnen we natuurlijk ook beschikbaar stellen aan (internationale) zakelijke klanten. i3D.net heeft reeds diverse grootzakelijke bedrijven op haar platform aangesloten. Wij bieden onze diensten over de hele wereld aan, we hebben op elk continent ons netwerk en eigen server clusters gebouwd. Maar als de data beslist in Nederland moeten blijven, dan kunnen wij ook dat garanderen. We beschikken immers over twee datacenters in Rotterdam en Heerlen.”

Partners
“We leggen een sterke focus op ons partnerprogramma en dan vooral voor de diensten die wij willen gaan leveren aan de zakelijke markt. i3D.net investeert al vele jaren in connectiviteit, kwaliteit en een zeer stabiel hosting platform wereldwijd. Met andere woorden, wij hebben de diensten beschikbaar, onze partners de contacten. Samen grijpen we hier mooie kansen om met elkaar verder groeien,” aldus de CCO.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl