• Home
  • Nieuws
  • Hewlett Packard Enterprise is nu premier partner van DHPA

Hewlett Packard Enterprise is nu premier partner van DHPA

Leidschendam, 16 mei 2019 – HPE, wereldwijd marktleider op het gebied van technologie-oplossingen, is per 1 mei premier partner van de DHPA. Deze meer intensieve vorm van partnering biedt HPE meer interactie met de bij DHPA aangesloten managed service providers. Als onderdeel van dit nieuwe partnership zullen DHPA en HPE ook een onderzoeksmonitor naar Cloud-adoptie in Nederland starten.

“Na jarenlang Technology Partner van de DHPA te zijn geweest, kiezen wij er nu voor om Premier Partner te worden. (Managed) Service Providers zijn zeer belangrijke partners voor HPE – samen bieden we onze klanten de beste denkbare cloud-dienstverlening, passend bij HPE’s strategie om hybride IT eenvoudig te maken. Het Premier Partnership geeft ons de mogelijkheid om nog intensiever samen te werken met deze partners en om kennis te delen en op te doen. We kijken ernaar uit samen met de DHPA mooie initiatieven te ontplooien waar Service Providers van profiteren”, aldus Martin Olij, Sales Manager Hybrid IT bij Hewlett Packard Enterprise.

“Wij bieden sinds kort de mogelijkheid voor onze bestaande partners om een premier partnership bij DHPA aan te gaan. Wij streven naar inhoudelijke samenwerking met vooraanstaande partijen en HPE is hier dus een eerste voorbeeld van. HPE acteert in een hoog competief landschap. Met haar focus op onze sector van managed service providers begrijp ik deze stap, die DHPA ook extra mogelijkheden biedt om de dienstverlening naar deelnemers, maar zeker ook de uitleg naar de markt waarom lokale cloud providers een goede optie zijn voor organisaties die hun IT outsourcen,” aldus Ruud Alaerds van DHPA, Trusted Cloud Experts.

Over Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is een wereldwijde marktleider op het gebied van technologische oplossingen waarmee klanten data uit de ‘edge’, de ‘core’ en de cloud kunnen verwerken, analyseren, gebruiken en toepassen. Zo stelt HPE klanten in staat om sneller nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, klant- of werknemerservaringen te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen – nu en in de toekomst.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl