• Home
  • Nieuws
  • Hostingprovider Vevida sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions

Hostingprovider Vevida sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions

De Nederlandse hostingprovider Vevida B.V. (Vevida) sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions (TWS) en bundelt de krachten met SoHosted, zodat een regionale leider met een sterke positie in Noord- Nederland ontstaat.

Vevida, ISPConnect-lid en gevestigd in Groningen, heeft sinds 1997 een mooie positie opgebouwd als een van de grotere en meest klantgerichte Nederlandse webhostingondernemingen. Door aan te sluiten bij TWS en de krachtenbundeling met het in Drachten gevestigde SoHosted ontstaat een sterke regionale speler. Daarmee worden aan de achterkant de benodigde schaalvoordelen gerealiseerd, als ook de mogelijkheid tot verdere productdiversificatie waarmee MKB-ondernemingen ook in de toekomst geholpen blijven worden om hun online ambities te realiseren. Daarnaast profiteert Vevida – en daarmee haar klanten – van de toegang tot kennis en ervaring van de andere sterke merken binnen TWS.

Jan Vlastuin, Vevida

Na 23 jaar is de tijd rijp voor een volgende stap voor het bedrijf en voor mij als ondernemer. De webhostingmarkt ontwikkelt zich in een rap tempo en aansluiting bij een grotere strategische speler was in mijn optiek nodig om ook in de toekomst een competitief domein- en hostingpakket aan te kunnen bieden. We zien dat er een consolidatie gaande is en ik kan het bedrijf nu overdragen aan een partij die de dienstverlening verder kan uitbreiden en uitbouwen. Samen met SoHosted kan Vevida ook in de toekomst de service en performance blijven ontwikkelen en verbeteren. Het waarborgen van de dienstverlening op lange termijn is bij TWS in goede handen. Dat was voor ons een belangrijke overweging om voor TWS te kiezen.”

René de Haas, SoHosted

We zien een goede klik met zowel de bedrijfscultuur van Vevida als de klantenbasis en onderliggende technische systemen die Vevida in gebruik heeft. Sinds we onderdeel zijn van TWS hebben we grote stappen gemaakt op organisatorisch en technisch gebied en is onze dienstverlening naar een hoger niveau getild. Wij zien sterke overeenkomsten met Vevida en grijpen deze kans daarom graag aan om onze opgedane kennis toe te passen op dit nieuwe lid binnen de TWS-familie. Daarnaast kunnen we nu samen als grootste hostingprovider van Noord-Nederland nog beter de lokale markt bedienen, waarbij persoonlijk contact met klanten centraal staat.

Matthieu van Amerongen, CEO TWS

Het ecosysteem van TWS biedt partijen een omgeving waarbij zij klant- en servicegericht kunnen blijven, terwijl de reeds opgedane kennis bij andere bedrijven binnen de groep kan worden toegepast om de onderneming te versterken. Onze financiële slagkracht maakt daarnaast investeringen mogelijk welke kleinere webhosting providers niet kunnen dragen. Hiermee kunnen we klanten steeds verder ontzorgen en een langjarige relatie borgen. Zowel SoHosted als Vevida gaan ervan profiteren door intensief met elkaar samen te werken, daar ben ik van overtuigd.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl