• Home
  • Nieuws
  • Hoe gaan we in tijden van Covid onze nieuwe vereniging launchen?

Hoe gaan we in tijden van Covid onze nieuwe vereniging launchen?

We zijn al een heel eind op weg om van DHPA en ISPConnect één nieuwe, grote, mooie, sterke, coole vereniging te maken. En daar hoort ook een mooi lanceermoment bij. Het liefst zouden we jullie allemaal uit willen nodigen voor een mooi groot feest waar we als gemeenschap bij elkaar komen.

Dat was ook even ons plan, toen in de zomer het aantal nieuwe besmettingen naar bijna nul was gedaald en het leek alsof we weer de vrijheid van bewegen en bij elkaar komen terug zouden krijgen.

Maar er kwam een tweede golf. En we moeten ons aanpassen.

Wel een feestje! Meerdere zelfs!

We gaan wel wat doen. Een feest. En wel op 10 december en ik wil jullie verzoeken om die dag wat tijd te blokkeren in je agenda. Alle DHPA en ISPConnect leden krijgen heel binnenkort een uitnodiging.

We gaan het zo opzetten dat we de richtlijnen van de RIVM kunnen volgen en toch bij elkaar kunnen komen en we gaan, zoals je zou verwachten van een vereniging van internet bedrijven, technologie inzetten om ons te helpen.

We gaan op 5 of 6 verschillende locaties door het hele land bijeenkomsten hebben voor telkens een beperkte groep mensen, aangepast aan de omvang van de locatie om zowel qua aantallen als qua afstanden goed te kunnen voldoen aan de veiligheidseisen.

De locaties worden ook bewust verspreid door heel Nederland, zodat iedereen terecht kan op een plek die qua reizen handig is. Op iedere locatie zal er natuurlijk eten en drinken zijn, een gastheer of vrouw van de organisatie, en we zetten een video link op tussen de verschillende locaties om samen, wel op veilige afstand, maar ook weer niet gedwongen thuis achter de PC met elkaar het glas te kunnen heffen en feestelijk de nieuwe vereniging ten doop te kunnen brengen.

Natuurlijk is de videolink ook voor mensen die wel thuis blijven gestreamd, ook vanaf de bank willen we graag dat je deelt in de vreugde.

Details volgen in je inbox: soon

Het is best wel wat geregel, ik hou daarom nog heel even een slag om de arm en ik laat de officiële bekendmaking van de verschillende plekken nog even in het vage, totdat alles in kannen en kruiken zit.

We zijn ook bezig met een goed doel tijdens en rondom de lancering. Hier blijf ik ook lekker vaag tot alles rond is, maar voor DHPA, ISPConnect en onze nieuwe vereniging staat de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze sector hoog in het vaandel, en gelijk vanaf dag één zullen we met zijn allen hierover een sterk statement uitbrengen.

Dit is wat ik er op dit moment over mag vertellen. Heel binnenkort in jullie inbox en op onze social media een officiële uitnodiging, waarin je zelf zult kunnen kiezen op welke locatie en met welke gastheer of vrouw jij graag aanwezig wil zijn.

Als de uitnodiging komt: wacht niet met aanmelden, want op alle locaties zullen we gebonden zijn aan een maximum aantal bezoekers, en daar is geen flexibiliteit in: we zullen geen enkel risico nemen met jullie (en onze) gezondheid.

Noteer het in je agenda: 10 december. And watch that inbox.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl