• Home
  • Nieuws
  • Eerste GAIA-X Summit op 18 en 19 november 2020

Eerste GAIA-X Summit op 18 en 19 november 2020

Op woensdag 18 november en donderdag 19 november 2020 zal de eerste GAIA-X Summit plaatsvinden.  Tijdens deze virtuele summit kunt u verschillende keynotes en discussies bijwonen. Van vrijwel alle grote techbedrijven, zoals SAP, Siemens, Google, IBM, Amazon Web Services, zijn  tijdens deze summit sprekers vertegenwoordigd.

In totaal doen maar liefst 46 sprekers mee met de eerste GAIA-X Summit op 18 en 19 november 2020. Enkele topsprekers zijn Peter Altmaier (bondsminister van Economie en Energie), Bruno Le Maire (minister van Economie en Financiën), Paola Pisano (minister voor Technologische Innovatie en Digitalisering) en Thierry Breton (Europees Commissaris voor de Interne Markt in de commissie van Ursula von der Leyen).

Op beide dagen start de summit om 10.00 en eindigt om 15.45. Om aan de tweedaagse summit deel te nemen, moet u zich eerst registreren. Via de online omgeving kunt u alle keynotes en discussies bijwonen en andere deelnemers ontmoeten. Met de chatfunctie kun u zelf ook een inhoudelijke bijdrage aan de discussies leveren.

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl