Erik den Breejen naar A2B!

ISPConnect lid Internet Service Provider A2B Internet, specialist op het gebied van internetconnectiviteit, netwerkdesign, netwerkbeheer en datacenter diensten heeft Erik den Breejen per 1 januari 2019 aangesteld als Account Manager. Erik (zie foto) heeft een sterke commerciële achtergrond binnen corporate segmenten en heeft onder meer gewerkt voor NLDC Datacenters, KPN en Tele2.

“Als we kijken naar de snelheid van technologische ontwikkelingen, dan speelt het bedrijfsnetwerk en connectiviteit een cruciaal rol binnen het digitale ecosysteem. Immers bedrijfsapplicaties moeten continue beschikbaar zijn om eindklanten tevreden te houden en te behouden. Het IT domein wordt complexer en steeds meer applicaties gaan naar de Cloud. Door gebrek aan de juiste kennis zoeken bedrijven de samenwerking op met een specialist die hen ondersteund in het maken van de juiste keuzes in netwerkdesign, uitrol en beheer van een eigen digitale infrastructuur; lokaal en wereldwijd! In A2B Internet zie ik een volwaardige partner die meedenkt met de klant en kan voorzien in elk connectiviteitsvraagstuk. Deskundige medewerkers gaan net een stapje verder en zorgen samen met de klant voor de best passende connectiviteitsoplossing; voor nu en in de toekomst! De visie, het portfolio en werkwijze van A2B spreken mij zeer aan en maken mij enthousiast om voor deze ISP te mogen werken. Ik ben daarom erg blij dat ik als Account Manager aan de slag mag bij A2B en draag ik graag bij aan de verdere groei en ontwikkeling van dit mooie bedrijf”, aldus Erik den Breejen.

Voor meer informatie: www.a2b-internet.com/

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl