• Home
  • Nieuws
  • Enquete Agentschap Telecom: Hoe goed bent u bekend met de WBNI?

Enquete Agentschap Telecom: Hoe goed bent u bekend met de WBNI?

Internet is in Nederland overal en altijd beschikbaar. Zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. Beschikbaarheid van informatie is cruciaal voor veel sectoren in onze economie, terwijl netwerken en informatie kwetsbaar zijn. Daarom zijn organisaties die essentiële- of digitale diensten aanbieden verplicht om kwetsbaarheden te beheersen en de weerbaarheid tegen bedreigingen op peil te houden. Dat is vastgelegd in de Wet Beveiliging netwerk- en informatiesystemen (Wbni, nov 2018).

ISPConnect/DHPA en Agentschap Telecom werken samen aan het bevorderen van de digitale weerbaarheid van de Nederland. Daarom deze korte enquête over de Wbni.

Is uw bedrijf misschien een digitale dienstverlener en voldoet u aan de Wbni? Kent u de belangrijkste verplichtingen uit de Wbni? Hoe draagt u daarmee bij aan een digitaal weerbaarder Nederland ?

Doe hier (anoniem) de enquête! De resultaten kunt u lezen in een volgende nieuwsbrief van ISPConnect/DHPA

De enquete is hier te vinden.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl