Een druk programma na de zomer

De zomer is aangebroken, vanaf volgende week beginnen de schoolvakanties, ik wens iedereen alvast een hele fijne periode toe. Nu hopen dat het weer en de virus een beetje meewerken.

Ook Dutch Cloud Community organiseert geen evenementen tijdens juli en augustus. Achter de schermen zijn we wel druk bezig om het programma van Q3 en Q4 in te vullen, en beginnen we al met werken aan 2022.

In het najaar gaan we het druk hebben, en we gaan weer “gewoon” fysieke bijeenkomsten organiseren (tenzij natuurlijk een sterke 4e golf van Covid besmettingen roet in het eten gooit, laten we allemaal hopen dat dat niet het geval zal zijn)

Wat gaan we allemaal doen?

BBQ, Marketingdag, netwerkbijeenkomst, kerstborrel en meer

We beginnen zoals inmiddels bij de meeste van jullie bekend is met de BBQ  op 2 september (we hebben al lekker veel aanmeldingen, het gaat heel gezellig worden!). Als je nog niet bent aangemeld kun je dat hier doen.

Het wordt een dag van elkaar weer zien, oude bekenden begroeten, lekkere hapjes, een biertje of een frisje erbij, en genieten. En eindelijk weer het beste sport evenement van het jaar: het Nederlands Kampioenschap ServerWerpen!

In oktober willen we een Marketingdag voor de cloud- en hostingbranche organiseren. Presentaties, workshops, colleges, discussies: hoe vermarkt je de cloud? Hoe kunnen we er voor zorgen dat de markt meer zicht heeft op wat de Nederlandse industrie te bieden heeft? We zijn nog bezig met de definitieve invulling. Binnenkort ligt de uitnodiging op jullie virtuele deurmat.

Een netwerkbijeenkomst in september vanzelfsprekend. En hopelijk voor het eerst in anderhalf jaar eentje waar iedereen weer fysiek aanwezig kan zijn, en dan plannen we wat extra tijd voor een borrel achteraf, want we hebben er een paar tegoed.

In december een Kerstborrel. Die hebben we in 2020 ook moeten overslaan. De precieze datum moeten we nog vastleggen. Waarschijnlijk redelijk vroeg want we weten dat veel ondernemers in die laatste dagen voor de vakantie het heel druk hebben met de afronding van het jaar.

Ronde tafels, webinars

En dan komen er een stuk of drie meer specifieke ronde tafels en webinars, waar we ons minder richten op het netwerken, en meer op kennisoverdracht op gedefinieerde onderwerpen. Experts die vanuit hun vakinhoudelijke kennis komen praten over onderwerpen die relevant zijn voor de sector. In de nieuwsbrieven en mailings van de komende maanden houden we jullie op de hoogte van onze plannen.

Voor nu wens ik iedereen een heerlijke, zonnige en virusvrije zomer!

Photo by Sean Oulashin on Unsplash

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl