• Home
  • Nieuws
  • Dutch Night gecanceld vanwege coronavirus

Dutch Night gecanceld vanwege coronavirus

Beste vrienden,

Zoals jullie  weten is de editie van 2020 van CloudFest geannuleerd vanwege het gevaar van verspreiding van het Covid-19 virus (Coronavirus). Hierdoor komen ook alle evenementen van ISPConnect op CloudFest te vervallen. Dit jaar geen Dutch Night. Ook het Dutchies Diner van dinsdag 17 maart en de sessie over het zelf beheren van je platform in samenwerking met Uniserver komen te vervallen.

Wij hadden ons net als jullie heel erg verheugd op deze zesde editie van Dutch Night, en we vinden het verschrikkelijk jammer dat we jullie moeten teleurstellen. We hadden meer aanmeldingen dan ooit tevoren en het zag er leuker uit dan ooit tevoren. Balen. Duizend keer balen.

Maar het is niet anders. En we staan achter het besluit van CloudFest: we kunnen en willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze gasten.

Wij zijn aan het kijken hoe wij jullie desondanks nog dit jaar een paar alternatieven kunnen bieden, om toch de gezelligheid en de netwerkmogelijkheden van Dutch Night en CloudFest naar jullie te kunnen brengen.

In ieder geval willen wij het diner voor de leden van ISPConnect in Nederland organiseren. Nog voor de zomer, mits het vanuit een gezondheidsoogpunt mogelijk is vanzelfsprekend. Daarom committeer ik mij nog niet op een datum. Niemand weet op dit moment hoe de situatie zich zal ontwikkelen. Ook de zomer BBQ blijft voorlopig op de kalender staan (op 3 september), hier ook weer: mits de virus weggezakt is.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken, excuses dat we het niet door kunnen laten gaan. En ik hoop jullie allemaal weer snel te kunnen verwelkomen op onze evenementen!

Simon
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl