Dutch Night @CloudFest gaat door!

We konden het nieuws bijna niet geloven, maar na twee jaar staat hét leukste netwerkevent van de Nederlandse cloud- en hostingsector eindelijk weer op de planning.

Wachten duurt lang. Dat is iets wat we de afgelopen twee jaar wel hebben gemerkt. Natuurlijk, we hebben tussendoor elkaar nog even gezien op onze Summer BBQ. Maar al snel zaten we weer met z’n allen voor het scherm. Starend naar je collega’s uit de sector. Zet ik mijn webcam aan of toch maar uit? Zal ik nu wel of niet iets zeggen? Je ogen zijn moe gestaard en de motivatie ebt een beetje weg. 

Face-to-Face contact

De donkere wintermaanden liggen gelukkig bijna achter ons. We zijn een brancheorganisatie die opkomt voor onze leden en partners uit de cloud- en hostingsector. En netwerken is ontzettend belangrijk, zodat we samen sterker staan. Dat weet je als lid of partner van onze community maar al te goed. Maar om eerlijk te zijn, kijken we reikhalzend uit naar het voorjaar. Iedereen is eraan toe om elkaar eindelijk weer in grote getale face-to-face te zien. Want Zoom en Teams zijn praktisch, maar iedereen weet dat er niks boven contact in levende lijve gaat.

Face-to-Face is namelijk ontzettend belangrijk binnen onze (digitale) economie. Uit een enquête van de Harvard Business Review in 2009, net na de financiële crisis waarin (reis)budgetten moesten worden gekort, gaf 95% van de 2300 abonnees aan dat fysieke meetings cruciaal zijn voor lange termijn relaties en het opbouwen van sterke zakenrelaties. 89% liet zelfs weten dat deze meetings essentieel zijn om nieuwe deals te sluiten. Wat zou het daarom mooi zijn om elkaar weer ‘in het echt’ te mogen begroeten. 

Kom naar Dutch Night @CloudFest

De euforie binnen onze community is daarom enorm nu er na maanden eindelijk groen licht is gegeven voor hét leukste en gezelligste internationale netwerkevent binnen de cloud- en hostingwereld: Dutch Night @CloudFest.

Al sinds 2015 is Dutch Night het hoogtepunt van CloudFest voor de Nederlandse bezoekers. In het Europa-Park in Rust (Zuid-Duitsland) gaan we daarom dit jaar op maandag 21 maart eindelijk weer samen proosten zoals je dat van ons bent gewend. Traditiegetrouw is de Nederlandse borrel de aftrap van CloudFest.

Je wilt de Dutch Night @CloudFest niet missen. Laten we er daarom samen een hele mooie avond van maken. Sluit je computer af, cancel je Zoom en Teams-meetings en schrijf je hier in voor het gezelligste netwerkevent van dit voorjaar. Wij kijken ernaar uit je na al die maanden weer fysiek te zien. 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl