• Home
  • Nieuws
  • Dutch Cloud Contest – Oproep: neem je techneuten mee op 21 juni!

Dutch Cloud Contest – Oproep: neem je techneuten mee op 21 juni!

Onze leden vragen ons regelmatig om, naast de events die we organiseren voor de directie, de HR-managers en de marketing managers van onze community, ook eens iets interessants te doen voor de technische mensen van hun organisatie.

Ook ontwikkelaars, netwerkbeheerders en experts in het support team hebben evenveel behoefte aan kennis en wisselwerking op hun vakgebied nodig. Een netwerk van peers is daarbij van onschatbare waarde. 

En laten we eerlijk zijn: de techneuten komen veel te weinig van hun plek af. Daarom hebben we op 21 juni, naast de netwerkbijeenkomst (op het thema van stroom! Hoe je zuiniger kunt werken, en hoe je goedkoper kunt inkopen) een uniek programma voor de techneuten van onze achterban samengesteld. Aan het einde van de middag komt  iedereen bij elkaar om samen te borrelen bij het meer bij Down Under in Nieuwegein.
 

Wij vragen jullie om hier een actieve rol in te spelen: help ze met het kiezen van een van de workshops die we organiseren, moedig ze aan om zich aan te melden, en maak het mogelijk voor hen om een middag hun kennis en netwerk te vergroten. 

Jullie steun en medewerking is hierin een absolute meerwaarde. Overweeg ook om jouw mensen gewoon mee te nemen als je toch met de auto komt!

Dev-Ops, Security en Gaming workshops

We hebben drie verschillende workshops opgezet.

De eerste workshop is een Dev-Ops feestje: AWS – DeepRacer

Amazon Web Services laat engineers tijdens hun workshop deelnemen aan het beproefde DeepRacer concept. Hierbij programmeren de deelnemers een rijdende drone om zelf de meest efficiënte route over een vooraf bepaalde weg te bepalen en af te leggen. Het mag duidelijk zijn dat de gemakkelijkste methode hierbij niet de snelste is en er genoeg kennis en creativiteit nodig zal zijn om te winnen.

F5 & Nomios – Hackathon

De workshop van F5 en Nomios bestaat uit een hackathon, waarbij deelnemers via verschillende methodes toegang proberen te krijgen tot een website via de API’s. Deze workshop is niet bedoeld voor geavanceerde hackers, maar om deelnemers meer bewust te maken van de veiligheidsrisico’s van de steeds populairdere API-implementaties. Vooraf krijgen de deelnemers een korte toelichting van een F5 Labs Security Analyst, die ook de begeleiding tijdens de workshop verzorgt.  

De SUSE workshop houden we luchtig en leuk, met een gaming competitie. We kunnen nog niet te veel verklappen, maar we zullen ervoor zorgen dat je zintuigen en vaardigheden worden uitgedaagd, terwijl we het tegelijkertijd casual houden. 

Natuurlijk zullen er ook prijzen zijn voor de beste deelnemers. En alle deelnemers aan de workshops zijn uitgenodigd om om 17.00 uur mee te doen met de netwerkborrel!

Aanmelden!

Jullie hebben allemaal de uitnodiging in de mail gehad, en voor de mensen die bij de netwerkbijeenkomst van dinsdag waren ook de poster gekregen. De poster is ook per post naar jullie gestuurd.

Bespreek dit met je mensen, en meld ze aan, of laat ze zichzelf aanmelden, via het formulier op de site: https://dutchcloudcommunity.nl/agenda/dutch-cloud-contest/

Gun je personeel deze kans!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl