• Home
  • Nieuws
  • Drie DHPA deelnemers vallen in de prijzen bij FD Gazellen Awards 2020

Drie DHPA deelnemers vallen in de prijzen bij FD Gazellen Awards 2020

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar zijn maar liefst drie DHPA deelnemers in de prijzen gevallen: Shock Media, i3D.net en de SQR.NL.

Voor het achtste jaar op rij namelijk behoort de Managed Hosting aanbieder Shock Media tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. “Toen ik 21 jaar geleden met Shock Media begon, had ik niet durven dromen dat we deze enorme groei zouden doormaken,” vertelt Alain Götz, CEO van Shock Media. “Dat we voor het achtste jaar op rij een FD Gazellen Award winnen is dan ook iets om enorm trots op te zijn.”

Na het winnen van de FD Gazellen Award in 2012 voor regio West, ontving i3D.net in 2013 de derde prijs. De afgelopen vijf jaar is i3D.net elke keer genomineerd voor deze award. Managementteam en medewerkers van i3D.net zijn zeer trots op deze prestatie. “We’re doing big things, in difficult times”, zeggen ze trots.

Hostingaanbieder SQR.NL, onderdeel van de Cyso Group, is genomineerd als één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ze zijn daarmee FD Gazelle 2020 in de regio West.

Dan zijn er ook nog nominaties toegekend en prijzen uitgedeeld aan DHPA deelnemers in verschillende categorieën. De volledige lijst met winnaars is te lezen op de site van Het Financieele Dagblad.

Het bestuur van de DPHA feliciteert alle winnaars met de gewonnen prijzen!

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl