• Home
  • Nieuws
  • DHPA Partner Sequint overgenomen door Crayon Group

DHPA Partner Sequint overgenomen door Crayon Group

Op 8 mei 2019 is DHPA partner Sequint BV onderdeel geworden van Crayon Group ASA. Crayon Group is een beursgenoteerde, wereldwijd opererende software en cloud expert met het hoofdkantoor in Noorwegen en vestigingen in 23 landen. Met bewezen methodologische expertise en tools worden duizenden klanten en partners geholpen om hun reis – en die van hun klanten – naar de cloud te versnellen. Crayon heeft een sterke basis in de IT hosting, serviceprovider en ISV markt wereldwijd, met diensten, producten, software en technische pre-sales consultants die partners helpen winstgevender en efficiënter te worden.

Crayons portfolio vult Sequints bestaande licentie- en productportfolio aan met cloud-gerelateerd programma’s zoals Microsoft CSP Indirect, Amazon Web Services, Facebook for Workplace en IBM Cloud. Bovendien geeft Crayon’s Licensing Solution Provider (LSP) en Open Distributor partnerschap met Microsoft partners nu de mogelijkheid om zowel de huidige als de toekomstige licenties van hun eindgebruikers via Sequint te leveren en te beheren, of deze nu on premise, hybrid, hosted of cloud gebaseerd zijn.

De mogelijkheid om partners van Sequint een veel breder portfolio van producten en diensten aan te kunnen bieden was een belangrijke factor in besprekingen met Crayon Group. Partner winstgevendheid en partner efficiëntie is volgens Sequint cruciaal en met deze stap vooruit kunnen ze er voor zorgen dat ze, nu én in de toekomst, de juiste keuze zijn voor partners in de Benelux.

Sequint blijft zoals gebruikelijk werken met de toevoeging van de aanvullende producten en diensten waarover in de komende weken meer bekend wordt gemaakt. Sequint geeft aan dat contactpersonen, agreements, enz. gewoon hetzelfde blijven.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl