• Home
  • Nieuws
  • DHPA lanceert Trusted Cloud Experts, het kennisplatform over de cloud

DHPA lanceert Trusted Cloud Experts, het kennisplatform over de cloud

Stichting DHPA, vertegenwoordiger van de Nederlandse cloud en hosting sector, wil de schat aan brede en specialistische kennis die huist binnen deze sector delen met eindgebruikers van clouddiensten, zodat zij goed geadviseerd de cloud betreden. Daarom is Trusted Cloud Experts opgericht, een kennisplatform over de cloud.

Kennis niet onbenut laten
Volgens Ruud Alaerds, directeur van DHPA, is een online kennisbank opgezet door de sector voor de brede markt, een logische en waardevolle toevoeging vanuit de cloudindustrie: “In de 10 jaar dat DHPA als netwerk bestaat, is er bijzonder veel kennis over, en ervaring met de cloud opgebouwd. Dat willen wij niet onbenut laten. We hebben speciaal voor organisaties die hun stappen richting de cloud aan het maken zijn dit platform opgericht. Of het nu gaat om uitleg over moeilijke termen, handige tips of advies van experts: je kan het op TrustedCloudExperts.nl vinden.”

Betere besluitvorming
De website zal regelmatig commentaar en opinie van experts uit het DHPA netwerk brengen bij ontwikkelingen in de wereld van cloud en internet. Daarmee zal relevant nieuws ook worden geduid. Alaerds: “Uit ervaring weten we dat wanneer we inzicht, kennis, opinie en gedegen advies samenbrengen, dat van meerwaarde is voor een betere besluitvorming bij organisaties. Zij zien vaak door alle initiatieven en berichtgeving door de bomen het bos niet meer en hebben behoefte aan betrouwbare, relevante informatie.”

TrustedCloudExperts.nl zal bijvoorbeeld alleen het nieuws melden dat voor eindgebruikers relevant is, maar ook met inzichten uit de sector komen waar die gebruikers wellicht nog niet aan hadden gedacht.

In de komende maanden zal dit nieuwe kennisplatform verder uitbreiden met nieuwe onderdelen en inhoud. Het DHPA netwerk wordt in de gelegenheid gesteld om hun expertise via dit kanaal te delen.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl