• Home
  • Nieuws
  • DHPA en CloudWorks kondigen samenwerking aan

DHPA en CloudWorks kondigen samenwerking aan

Branche organisatie voor hosting- en cloud providers DHPA en vakblad CloudWorks kondigen aan dat zij per heden een partnerschap zijn aangegaan. 

Beiden gaan samenwerken aan het informeren van de markt op basis van kennis en expertise binnen het DHPA netwerk. CloudWorks zal DHPA voorzien van hoogwaardige content waarin onder andere trends en ontwikkelingen die van belang zijn voor eindgebruikers worden uitgelicht.

Ruud Alaerds, de directeur van DHPA over het partnership: “De markt wordt hiermee geïnformeerd over wat DHPA-deelnemers te bieden hebben en welke ontwikkelingen zich voordoen onder hosting providers en cloud service providers. Onderdeel van het partnership is dat het DHPA initiatief trustedcloudexperts.nl een aparte pagina krijgt op de website van CloudWorks. Hierdoor kan op doeltreffende wijze de eindklant worden bereikt en de naamsbekendheid worden vergroot. CloudWorks stelt ons nu in staat om dat bereik verder uit te breiden.”

Robbert Hoeffnagel, de hoofdredacteur van CloudWorks ziet uit naar de samenwerking. “De DHPA is voor ons een ideale partner in ons streven om onze abonnees en bezoekers nog beter te bedienen. We hebben de afgelopen jaren de DHPA leren kennen als een professionele organisatie die we graag in staat stellen om zijn visie en initiatieven aan onze lezers voor te leggen.”

Naast het delen van inhoudelijke kennis uit de achterban, zal de DHPA directie in iedere print editie van CloudWorks een opiniërende column publiceren, die ook online beschikbaar zal zijn. Vooralsnog is het partnership voor de duur van een jaar gesloten.

Over DHPA, Trusted Cloud Experts

De stichting DHPA vertegenwoordigt met meer dan 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening. De DHPA is namens de Nederlandse cloud en hosting sector het aanspreekpunt voor leveranciers, media, onderwijs, overheid en politiek.

DHPA geeft actief advies aan derden en promoot de cloud en hosting sector als een innovatieve en snelgroeiende speler in Nederland. Alle deelnemende cloud en hosting providers hebben hun ‘roots’ in de cloud liggen en zijn vanuit hun jarenlange ervaring en specialisatie een ideale gesprekspartner voor het bedrijfsleven.

Over CloudWorks

In CloudWorks, dat wordt uitgegeven door Vakbladen.com staat innovatie in ICT centraal. Met traditionele ICT-omgevingen is het steeds moeilijker om de business goed te ondersteunen. Innovatieve oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld cloud computing, mobility, Big Data, Business Analytics, software defined datacenters en open source kunnen echter helpen om de IT-omgeving ingrijpend te moderniseren en klaar te maken voor de toekomst. De primaire doelgroep van CloudWorks is dan ook de IT manager die zich voor de vraag gesteld ziet: hoe ICT beter in te zetten (al dan niet ge-outsourced) in de dagelijkse praktijk. CloudWorks is naast de DHPA ook partner van: Cloud Community Europe – Nederland (CCE), GREEN IT, BICSI, BTG en ISPConnect.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl