• Home
  • Nieuws
  • Damecon nieuwe deelnemer Dutch Hosting Provider Association

Damecon nieuwe deelnemer Dutch Hosting Provider Association

DHPA kondigt aan dat Damecon, specialist op het gebied van virtualisatie, networking en storage, zich heeft aangesloten als deelnemer. Het bedrijf, opgericht in 2009, biedt managed hybride en multicloud oplossingen en ondersteuning op bestaande IT-infrastructuren. DHPA voegt met Damecon wederom een toonaangevende cloudleverancier toe aan het netwerk.

Damecon is een innovatieve, technisch zeer vaardige dienstverlener met een breed dienstenportfolio. Het bedrijf hecht sterk aan zijn kernwaarden professionele ontzorging, transparantie over kosten, hoogwaardige technologie en een uitstekende klantervaring. Het bedrijf heeft inmiddels zo’n 25 medewerkers. Dankzij een data centrische aanpak en een volledig geautomatiseerd redundante datacenter infrastructuur kan Damecon een hoge mate van flexibiliteit, beschikbaarheid en veiligheid bieden.

Jory van Dam, CTO, oprichter en mede-eigenaar van Damecon over de deelname aan DHPA: “Met onze specialistische kennis leveren wij IT-oplossingen in de cloud, zodat informatie altijd en overal beschikbaar is. Bereikbaarheid en veiligheid staan hierbij voorop, maar wij willen ons vooral ook onderscheiden door de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten. Onze deelname aan DHPA betekent voor ons erkenning als professionele IT-dienstverlener en managed cloud service organisatie. Daarnaast leveren we graag onze bijdrage aan betere voorlichting over hosting en (managed) cloud diensten en het ontwikkelen van een keurmerk in de IT-branche. Dit helpt klanten om het kaf van het koren te scheiden en te kiezen voor alleen de allerbeste IT-dienstverleners in de markt. ”

Ruud Alaerds, directeur van DHPA, over het toetreden van Damecon tot DHPA:

“Damecon heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot een partij die zich onderscheidt door zeer specialistische kennis en een uitmuntende dienstverlening. De snelle groei van Damecon en het feit dat dit bedrijf goed bij het DHPA profiel past, zorgden ervoor dat we vroeg of laat in gesprek zouden komen met ze. Met onder andere een specialisme in data management voegt Damecon ook weer kleur toe aan het deelnemersveld binnen DHPA. Een welkome nieuwe deelnemer dus.”

Beide partijen kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking.
________________________________________________

Over DHPA, Trusted Cloud Experts
De stichting DHPA vertegenwoordigt met meer dan 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie.

DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.

DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

Over Damecon
Damecon is een allround IT-dienstverlener die veilige en schaalbare managed cloud services levert als hybride- en multi-cloud oplossing aan organisaties en bedrijven in onder meer de zorg, bouw, educatie, industrie, financiële en zakelijke dienstverlening variërend van 25 tot 500+ werkplekken in de klein- tot middelgroot zakelijke markt.

Data- en informatiemanagement en efficiënte inzet van IT zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie, dat weet Damecon als geen ander. Met haar jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis levert zij concurrentievoordeel door middel van de optimale inzet van IT. Hierbij heeft Damecon één doel voor ogen: het leveren van de best mogelijke service voor haar klanten met maximale flexibiliteit en keuze vrijheid zonder verlies van controle.

Clouddiensten en -oplossingen bestaan uit de optimale mix van standaardpakketten aangevuld met maatwerkoplossingen. Damecon ontzorgt de totale IT van haar klanten; van werkplek 3.0 en server infrastructuur tot oplossingen voor data-opslag, back-up en beveiliging. Altijd volgens bewezen innovatieve technologieën.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl