Damecon neemt ITventure over

Per 1 april wordt ITventure overgenomen door Damecon. ITventure is in 2017 opgericht. In deze 3 jaar heeft het bedrijf mooie klanten mogen bedienen. Vanwege het groeiende succes werd het tijd voor een volgende stap waarin men op zoek is gegaan naar een passende partij waarbij de processen zijn ingericht. Dit is waar ITventure en Damecon samenkomen.

Als gevolg van de overname laat de oprichter van ITventure het ondernemerschap achter zich en gaat hij zich richten op de technische inhoud van de organisatie. Hij zal per 1 april in dienst treden als Managed Services Engineer bij Damecon en blijft uiteraard nauw betrokken bij de huidige klanten van ITventure. Voor de klanten van ITventure betekent de overname een positieve verandering. Damecon beschikt over een uitgebreid portfolio dat de klant meer mogelijkheden biedt en een team dat 24/7 klaarstaat.

“Deze stap heeft grote toegevoegde waarde voor iedere relatie uit mijn netwerk. Uitbreiding van bereikbaarheid, capaciteit en specialistische kennis zijn hiervan enkele voorbeelden. In mijn nieuwe functie bij Damecon blijf ik in contact met de relaties uit mijn netwerk“ – aldus de oprichter.

Damecon is een IT- & clouddienstverlener uit Rotterdam en is opgericht in 2012 door Jory van Dam. Damecon heeft een focus op multi en hybride cloud strategieën en stelt daarbij de data van de klant centraal waardoor unieke diensten zijn ontwikkeld.

“Het ontzorgende karakter van het bedrijf en haar oprichter was vanaf dag 1 het geen mij intrigeerde. Damecon is een hechte familie met de klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Dienstverlening zit ons in de genen, vandaar dat de goede fit met ITventure“ – aldus Jory van Dam.

Het bericht Damecon neemt ITventure over verscheen eerst op Damecon IT & Cloud.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl