• Home
  • Nieuws
  • De Cyso Group kiest opnieuw voor Alkmaar

De Cyso Group kiest opnieuw voor Alkmaar

De Cyso Group, al 20 jaar toonaangevend op het gebied van hosting, is sinds vrijdag 1 juni 2018 de trotse eigenaar van een nieuw kantoorcomplex aan de Wognumsebuurt 3, te Alkmaar. De nieuwe locatie, met een vloeroppervlak van 2.195 m², geeft de organisatie ruimte genoeg om de huidige groei in volle vaart door te zetten.

Daarbij is er bewust voor gekozen om in Alkmaar gevestigd te blijven. Paul Bankert, Managing Director van de Cyso Group: “Je merkt dat de IT-sector in de regio Alkmaar ontzettend hard aan het groeien is. Steeds meer innoverende organisaties vestigen zich in deze stad en daarmee wordt het ook een stuk aantrekkelijker voor IT’ers om voor Alkmaar te kiezen in plaats voor bijvoorbeeld Amsterdam.”

De centrale ligging is één van de doorslaggevende argumenten geweest om voor dit specifieke kantoor te kiezen. “De nieuwe locatie ligt pal naast het NS Station Alkmaar Centraal. Dus voor de treinreiziger is het ideaal. Daarnaast bevindt de Ring Alkmaar zich op zeer korte afstand van het kantoor waardoor het voor medewerkers of klanten heel eenvoudig is om ons te bereiken.”, aldus Tjebbe de Winter, Technical Director van de Cyso Group.

Het naastgelegen parkeerterrein biedt met 48 plekken genoeg ruimte voor bezoekers. Het complex zelf is gebouwd in 1990 en bestaat uit vier bouwlagen. Ondanks dat het een relatief jong pand is, is er gekozen voor een grootschalige verbouwing die tot begin 2019 zal duren. De metamorfose moet ervoor zorgen dat het pand aan alle wensen en eisen van zowel de oprichters als medewerkers voldoet.

Sven Visser, Commercial Director van de Cyso Group: “We hebben er bewust voor gekozen om onze medewerkers al in een vroeg stadium te betrekken bij de verbouwing van het nieuwe pand. We vinden het belangrijk dat het eindresultaat een inspirerende omgeving is voor zowel techneuten als creatievelingen.” Na de mijlpaal van vorig jaar, het 20-jarig bestaan van de Cyso Group, zal 2019 volledig in het teken staan van deze nieuwe IT hotspot in Alkmaar.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl