• Home
  • Nieuws
  • Copaco Cloud nieuw lid Dutch Cloud Community

Copaco Cloud nieuw lid Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community maakt bekend dat Copaco Cloud, de Nederlandse Cloud Service Provider met een online managementplatform voor IT-resellers, zich aansluit als lid van de Dutch Cloud Community. Copaco is een bekende naam in de IT-sector. De organisatie is naast klassieke ICT-distributeur ook cloud service provider.

Het Dutch Cloud Community-netwerk is gebaat bij instroom van partijen als Copaco Cloud, die verschillende inzichten hebben op hoe organisaties dagelijks cloud inzetten in hun processen. Daarnaast zijn we erbij gebaat om meer zicht te krijgen op leveranciers die de diensten beheren en garanderen. Copaco Cloud voegt hierin met haar grote partnernetwerk veel ervaring toe. Service providers zoals Copaco Cloud zijn naast hun eigen platform, met een veelheid aan andere diensten, actief om hun klantenkring te bedienen. Uitwisseling van ervaringen en ideeën bepaalt de kern van ons netwerk. De gevestigde partijen en de nieuwe, snel opkomende bedrijven spelen daarin samen een belangrijke rol. Ook daarom zie ik de komst van Copaco Cloud als een waardevolle toevoeging,” aldus Ruud Alaerds, directeur bij branche organisatie Dutch Cloud Community.

 

Copaco

 

Rick van den Hoogenhof, manager Cloud Solutions bij Copaco: “Nederland heeft een sterk landschap van gerenommeerde service providers. We zijn blij dat we ons, door de groei van onze cloud-propositie, met Copaco Cloud aan dat rijtje mogen toevoegen. Vooral door onze toegevoegde waarde aan de Microsoft Cloud en de groei van onze VMware Cloud voor onze partners. We kijken er naar uit om met Copaco een bijdrage te leveren aan deze mooie community.”

Over Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt.

Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet. Dutch Cloud Community kent meer dan 100 aangesloten bedrijven en partners uit de cloud en hosting sector die gespecialiseerd zijn in deze wereld.

Over Copaco

Copaco N.V. is distributeur in de Benelux van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). We leveren met circa 450 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility en logistic fulfilment en cloud services. Voor meer informatie: www.copaco.com.

 

Contact Copaco Cloud

Rick van den Hoogenhof
Manager Cloud Solutions
Copaco Nederland B.V.
Hoevenweg 21
5652 AW Eindhoven
+31 6 24 95 38 96
Rick.van.den.Hoogenhof@copaco.com

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl