• Home
  • Nieuws
  • Is containerisatie / kubernetes een hot topic?

Is containerisatie / kubernetes een hot topic?

Is containerisatie een hot topic in het Dutch Cloud Community netwerk? Daarnaar hebben we deze zomer een uitvraag gedaan middels een survey onder onze leden.  Waar we toch veel horen over initiatieven rondom deze technieken vanuit ons netwerk wilden we nu meer concreet meten en weten hoe de belangstelling en vooral ook of er al activiteiten zijn binnen het netwerk.

Enkele tientallen reacties op de survey later kunnen we die vraag met een ‘ja’ beantwoorden. De helft van de ondervraagden is al actief met een Kubernetes platform om klanten te onboarden en daarnaast bestaat er interesse en is er vooronderzoek dat plaatsvindt.

 containerisatie

We krijgen een duidelijke boodschap vanuit de gemeenschap dat er belangstelling is voor dit onderwerp, en dat men graag meer informatie wil hebben over het managen van een Kubernetes platform.

Sessie over Containerisatie en Kubernetes

Om die reden zullen we met DCC partner Veeam begin oktober een sessie organiseren waarin onze leden hun ervaringen kunnen uitwisselen. We zullen dan meer resultaten van de survey presenteren en met elkaar in gesprek gaan over hoe dit alles past in de bedrijfsvoering van vandaag de dag.

Binnenkort delen wij meer informatie over deze sessie via onze agenda en welbekende kanalen. Je bent van harte welkom om een actieve bijdrage te leveren aan deze sessie.

— De survey is via deze link in te vullen —

DCC-lid Interconnect beantwoordt op haar website de 5 meest gestelde vragen over containerisatie en Kubernetes.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl