• Home
  • Nieuws
  • Claranet start samenwerking met IT-trainingsspecialist Fast Lane Benelux

Claranet start samenwerking met IT-trainingsspecialist Fast Lane Benelux

Claranet en Fast Lane zijn een intensieve samenwerking gestart op het gebied van Security-trainingen. Door deze samenwerking heeft Fast Lane de gerenommeerde trainingen op gebied van databeveiliging, die o.a. op de wereldwijde BlackHat-summits worden gegeven onder de naam NotSoSecure, toe kunnen voegen aan het trainingsportfolio.

“Security is een van de speerpunten van onze organisatie, en we zijn er trots op dat we onze trainingen nu ook in samenwerking met Fast Lane kunnen geven,” vertelt Curtis Partoredjo, Account Manager Security van Claranet, trots. “Claranet’s Cyber Security-unit heeft een schat aan kennis en knowhow in huis die wereldwijd in verschillende trainingsvormen wordt gedeeld. Van kleine in-house trainingen tot de volgeboekte 4-daagse in-depth cursussen tijdens BlackHat-summits wereldwijd, we hebben een enorme flexibiliteit die we kunnen inzetten om de awareness en skills bij organisaties te verbeteren. In samenwerking met Fast Lane gaan we Security-trainingen nu naar de Benelux brengen zodat ze vanaf het voorjaar van 2020 in het portfolio van Fast Lane terug te vinden zijn.”

Herman Goedman, Algemeen Directeur van Fast Lane Benelux, vult aan: “Door de samenwerking met Claranet bieden we nu een breed scala aan Security-trainingen en cursussen. Het track-record van de Cyber Security-unit van Claranet is ongeëvenaard en we zijn dan ook blij dat we deze samenwerking vorm hebben kunnen geven.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl