• Home
  • Nieuws
  • BrexitTalks tijdens Nationale Datacenter Dag

BrexitTalks tijdens Nationale Datacenter Dag

Op 11 Juni organiseren Nederland ICT en maincubes tijdens de Nationale Datacenter Dag een bijeenkomst over Brexit.  Doelstelling is om beleidsmakers tips & tricks mee te geven omtrent data privacy, data opslag en data verwerking. Hoe Brexit eruit komt te zien is voor iedereen nog steeds een groot vraagteken. Wat is de status? Wat zijn de verwachtingen? Maar vooral ook: wat moeten bedrijven die zich bezig houden met data nu doen?

Wat kan je verwachten?
Tijdens deze bijeenkomst worden de deelnemers voorzien van ideeën omtrent alle kansen en bedreigingen die Brexit biedt. Het is tevens mogelijk om deel te nemen aan rondleidingen door het datacenter. Zowel in de ochtend als in de middag wordt een sessie verzorgd door onder meer Alex de Joode, Public Affairs Manager bij Nederland ICT.

Aanmelden voor dit event is verplicht evenals geldige legitimatie voor toegang tot het datacenter. Meer informatie over tijdstip en locatie vind je in onze agenda.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl