• Home
  • Nieuws
  • Brancheorganisaties uit de digitale infrastructuur lanceren website voor veilig thuiswerken

Brancheorganisaties uit de digitale infrastructuur lanceren website voor veilig thuiswerken

Nederland werkt massaal thuis. Waar mogelijk zijn organisaties uit hun kantoren vertrokken en zijn hun medewerkers thuis gaan werken. Zelfstandigen en werknemers hebben de thuiswerkplek opnieuw ingericht en klaargemaakt voor een periode waarvan het einde nog onduidelijk is.

Deze gigantische verschuiving in de locatie van werkplekken brengt natuurlijk uitdagingen met zich mee. De digitale infrastructuur in Nederland blijkt over het algemeen goed bestand tegen deze nieuwe ontwikkelingen. Veilig werken is een belangrijk thema. Er zijn aanwijzingen dat cybercriminelen zich ook op deze nieuwe situatie aan het richten zijn.

Daarom hebben een aantal brancheorganisaties van bedrijven en organisaties die aan de basis staan van de digitale economie, het initiatief genomen om hun kennis te delen en aanbevelingen te doen rondom thuiswerken: www.werkthuisveilig.nl.

Wat organisaties en medewerkers moeten weten en doen om veilig thuis te werken is nu te vinden op deze nieuwe informatieve website. Om te voorkomen dat cybercriminelen misbruik maken van deze situatie.

Wij roepen jullie op deze informatie breed te delen. Deel hem in je eigen organisatie met je medewerkers, deel hem ook met je klanten en leveranciers en vraag hen de info te delen in hun organisaties en bij hun klanten en leveranciers. Hoe meer mensen veilig thuiswerken, hoe sterker ons land staat tegenover de criminelen die azen op thuiswerkers. Daar is ook onze digitale economie bij gebaat.

Natuurlijk staan wij open voor suggesties en verbeteringen voor deze website. Mail je tips en suggesties naar je brancheorganisatie. Samen staan we sterker in deze crisis!

Stuur je tips en suggesties aan info@dhpa.nl.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl