• Home
  • Nieuws
  • Bob Serneels nieuwe algemeen directeur Stepco Group

Bob Serneels nieuwe algemeen directeur Stepco Group

Bob Serneels (48) wordt per 1 september aangesteld als nieuwe algemeen directeur van de Stepco Group, Limburgs leidende Cloud Services Provider. Bob Serneels volgt Branka Dessens op en gaat zich focussen op het laten groeien van de onderneming door het vergroten van de interactie tussen klanten en medewerkers.

Bob Serneels

Met de benoeming van Bob Serneels maakt de Stepco Group een concrete stap om haar groeiambitie waar te maken in een fascinerende sector met snelle innovatie en toenemende marktvraag. Het doel is om de samenwerking met zusteronderneming Twinsec GmbH (Keulen – Dld.) op het gebied van Cyber Security en Managed Security versneld uit te bouwen.

Bob Serneels: “Op basis van de gesprekken met de aandeelhouder, heb ik kunnen ondervinden dat Stepco een gezond bedrijf is met groeipotentieel. Het personeel is ervaren, de ligging is uitstekend, de aangeboden producten en diensten zijn een meerwaarde voor klanten en de samenwerking met Twinsec biedt een uniek marktaanbod. Vanuit deze sterke pijlers zullen we samen Stepco opnieuw als competitief en innovatief bedrijf in de Euregio markt zetten.

Carrière

Bob Serneels was hiervoor werkzaam als Sales Director bij EDF Luminus. Hier was hij verantwoordelijk voor de groei in een competitieve markt, dankzij sterke partnerships en klantgerichte distributiemodellen. Daarnaast heeft hij een rijke historie bij Xerox, waar hij in 1993 zijn succesvolle carrière begon als verkoper in België. Hij vervulde vervolgens diverse sales, marketing en management rollen. Zowel nationaal als internationaal heeft hij meerdere directiefuncties bekleed. Deze ervaring brengt hij nu mee naar Stepco Group. Serneels over zijn aanstelling: “Na meer dan 25 jaar dienst in de wereld van de grote mondiale ondernemingen, is het tijd voor een nieuw zakelijk hoofdstuk. Mijn professionele ambities gingen al geruime tijd uit naar het meer lokale ondernemerschap en met de instap in Stepco Group wordt deze realiteit. Ik kijk er naar uit om samen met het volledige Stepco team de uitdaging in de boeiende ICT-services markt aan te gaan.”

Dit bericht is overgenomen van Stepco

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl