• Home
  • Nieuws
  • BIT en Axigen Messaging bundelen krachten

BIT en Axigen Messaging bundelen krachten

BIT, specialist in groene colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, en Axigen Messaging, onafhankelijke softwareleverancier, -ontwikkelaar en -distributeur van Axigen Mail Server, Calendaring en Collaboration, kondigen een lange termijn partnership aan. Met deze samenwerking brengen de organisaties mailserveroplossingen op de Benelux-markt die uniek zijn in de manier van schalen. Zo kunnen grootgebruikers als platformbouwers, system integrators en ISP’s bij meer dan 100.000 gebruikers nog steeds robuust en professioneel op- en afschalen.

Abi Vickram, Vice President Global Sales bij Axigen Messaging: “Met BIT als onze distributeur versterken we onze marktpositie binnen de Benelux. Ons doel is om de ervaring van onze klanten continu te blijven verbeteren in ieder opzicht. Door ons netwerk van verkoop- en ondersteunend personeel uit te breiden en daardoor dicht bij onze klanten te zitten, zetten we al een flinke stap. BIT heeft de kennis, ervaring en toewijding om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Axigen stelt. Dit is voor ons het juiste moment om onze distributie naar een hoger niveau te tillen en met BIT als partner zijn wij in staat dit te realiseren.”

Cristiaan Brans, Manager Channel & Strategic Partners bij BIT: “Axigen Messaging is een club waarbij wij ons op zowel cultureel als technisch vlak thuis voelen. De organisatie neemt de tijd om oplossingen goed neer te zetten en wil het beste voor haar klanten. Voor BIT is de toevoeging van Axigen Mail Server, Calendaring en Collaboration aan het portfolio een teken van betrokkenheid bij de markt voor system integrators, platformbouwers en ISP’s. In deze markt is het aanbieden van schaalbare mailserveroplossingen van groot belang. Als bedrijf in de IT en internetinfrastructuur staan we voortdurend in contact met technische specialisten, zodat ons productportfolio past bij de behoefte van experts in de markt. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Axigen Messaging in de Benelux het beste platform gaat bieden voor mailserveroplossingen.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl