• Home
  • Nieuws
  • Arcus IT Group sluit zich als deelnemer aan bij DHPA

Arcus IT Group sluit zich als deelnemer aan bij DHPA

Arcus IT Group met vestigingen in Zwolle en Rotterdam, is sinds kort toegetreden als deelnemer van DHPA. Met meer dan 50 IT specialisten en een zeer snelle ontwikkeling in de afgelopen twee jaar, is dit bedrijf een goed voorbeeld hoe dynamisch de cloud- en hostingsector is. In de afgelopen tijd heeft ICT-ondernemer Rob Verbeek met zijn bedrijf verschillende andere bedrijven en onderdelen van bedrijven actief in managed services overgenomen en razendsnel geïntegreerd in Arcus IT en daarmee de identiteit van het bedrijf versterkt.

Ruud Alaerds, directeur van DHPA, is verheugd met de toetreding van Arcus IT tot het DHPA netwerk. “In de kennismaking met Arcus IT Group valt gelijk op dat dit een zeer snel groeiend bedrijf is. Door overnames in de afgelopen 2 jaar is er nu al sprake van een behoorlijk grote organisatie. Arcus IT toont dat de groei nog lang niet uit deze sector is, maar dat er wel sprake is van consolidatie. Het bedrijf is naast managed hosting ook actief in werkplek- en communicatie oplossingen en bevestigt daarmee een andere trend die ook interessant is voor onze sector, namelijk die van diversificatie. Met een duidelijke branche focus is Arcus IT een welkome nieuwe deelnemer voor DHPA.”

Arcus IT Group is een stevige ICT partner met een focus op procesoptimalisatie. Het bedrijf focust op vier niches: accountancy, industrie, retail en zorgorganisaties. Het bedrijf werkt met gerenommeerde leveranciers zoals Microsoft, Citrix, VMware, Veeam en Cisco om de beste mogelijke maatwerk oplossingen voor klanten te kunnen bieden. Arcus IT onderkent dat het in een snel veranderende markt actief is en medewerkers besteden daarom een substantieel deel van hun tijd aan trainingen, opleidingen en het up-to-date houden van hun certificeringen.

Rob Verbeek, CEO van Arcus IT Group: “Wij voelen ons zeer aangesproken door het “Trusted Cloud Experts” motto van de DHPA. Het gaat bij het uitbesteden van IT natuurlijk allereerst om vertrouwen en we zien het DHPA-deelnemerschap dan ook als een kwaliteitsstempel. Daarnaast geldt natuurlijk dat je binnen een branche organisatie sterker in de maatschappij staat en de DHPA is dan ook een mooi netwerk waarin we graag met onze collega’s in de sector samenwerken.”

Over Arcus IT Group
Met ruim 50 getrainde en gemotiveerde IT experts kan Arcus IT iedere ICT infrastructuur uitdaging aan. Op basis van een grondige inventarisatie geven wij advies en stellen we in overleg met u prioriteiten. Na een implementatie conform projectplan volgt de beheerfase. De binnen de SLA gemaakte afspraken worden continu gemonitord en bewaakt. Onze servicedesk is 24 x 7 beschikbaar om uw gebruikers te ondersteunen.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl