Arcus IT Group neemt Tepucom over

IT-dienstverlener Arcus IT Group uit Zwolle heeft branchegenoot Tepucom BV uit Klundert overgenomen. Deze overname volgt kort na de overname van Floating Byte BV (Rotterdam) en Lesage ICT (Oud-Gastel). De activiteiten van Tepucom zullen worden toegevoegd aan de nieuwe Arcus-vestiging in Oud-Gastel.

Tepucom BV bestaat ruim 20 jaar en heeft in die periode een goede reputatie opgebouwd. Er worden ten opzichte van de omvang van de organisatie, relatief grote klanten bediend, onder andere in het Transport & Logistiek segment. Recent heeft directeur Theo Purmer de conclusie getrokken dat het voor zijn klanten en medewerkers beter was om zich aan te sluiten bij een grotere ICT-dienstverlener. Door de recente overname van Lesage ICT, op 15 minuten afstand van Tepucom BV, ontstond de mogelijkheid om door samenvoeging van deze activiteiten de positie in de regio verder te versterken.

Over de overname van Tepucom zegt directeur-eigenaar Theo Purmer: “Gezien de ontwikkelingen in de markt, waarin schaalvergroting en continue verbetering van de kwaliteit van dienstverlening belangrijk zijn, waren we al een tijdje om ons heen aan het kijken voor een logische volgende stap. Toen Arcus IT zich ook in West-Brabant vestigde via de overname van Lesage ICT, was dat voor ons een mooie kans om de aansluiting te zoeken bij een snelgroeiende organisatie die ook qua bedrijfscultuur en ondernemerschap goed bij ons past.”

Rob Verbeek, CEO van Arcus IT Group is blij met deze nieuwe overname: “We vonden dat er een goede match was qua klanten en markt en daarnaast heeft Tepucom een aantal goed gekwalificeerde mensen die we binnen Arcus IT goed kunnen gebruiken.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl