• Home
  • Nieuws
  • Arcus IT Group neemt Syson Automatisering over

Arcus IT Group neemt Syson Automatisering over

Arcus IT Group, met vier vestigingen verspreid over Zwolle, Rotterdam en Oud Gastel, heeft branchegenoot Syson Automatisering uit Roosendaal overgenomen. Bijna het volledige team van Syson Automatisering wordt hiermee onderdeel van Arcus IT en verplaatst zich naar de locatie in Oud Gastel.

Syson Automatisering is als full service IT-leverancier in maar liefst 30 jaar uitgegroeid tot een bekende naam in het zuidwesten van Nederland. Het bedrijf heeft dankzij de hoge kwaliteit in dienstverlening en hands-on-mentaliteit een stabiele klantenkring binnen het MKB opgebouwd. De diensten van zowel Arcus IT als Syson Automatisering beslaan het volledige spectrum van ontwerp, implementatie en beheer van complete ICT-infrastructuren en Cloud-diensten alsmede advisering rondom belangrijke thema’s zoals IT-veiligheid en privacy, de moderne werkplek, productiviteit en samenwerking binnen organisaties.

Volgens Arcus IT CEO Rob Verbeek past deze overname in de actuele ontwikkelingen in de ICT-markt en de visie van de organisatie: “Schaalvergroting is noodzakelijk om de snelle ontwikkelingen in onze markt voor te kunnen blijven. Onze klanten verwachten van ons dat we vooroplopen en hen helpen bij de inzet van de nieuwste technieken om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen en te blijven voldoen aan wet- en regelgeving. We hadden al jarenlang goed contact met Syson Automatisering en dit bleek voor beide partijen het perfecte moment om deze stap tot overname te zetten. Door het overnemen van een bedrijf met deze kwaliteiten en ervaring, breiden wij niet alleen ons team, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening verder uit.”

Jan Simons, directeur van Syson Automatisering, doet na ruim 30 jaar ondernemen een stap terug:“Sinds 2015 hebben wij een warm contact met Arcus IT onderhouden. Ik heb altijd een goede klik met Rob Verbeek gehad en ik geloof in zijn manier van bouwen aan zijn organisatie. Gezien mijn leeftijd en activiteiten is de overname door Arcus IT de perfecte oplossing voor mijzelf als ondernemer, maar ook voor onze medewerkers en klanten. Arcus IT heeft relatief kleine regionale vestigingen, wat voor klanten erg prettig is, maar toch veel kennis vanuit de organisatie beschikbaar waarvan iedereen gebruik kan maken. Mijn vrouw en ik dragen alles over en gaan daarna vooral dingen doen die we leuk vinden. Ik ga genieten van mijn pensioen en ik weet dat de medewerkers en klanten van Syson bij Arcus IT in goede handen zijn!

(dit persbericht is overgenomen van Arcus IT website)

Arcus IT Group neemt Syson Automatisering over

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl