Arcus IT Group neemt Itass over

Arcus IT heeft branchegenoot Itass uit Emmen overgenomen. Hiermee verwelkomen ze de 25 medewerkers van Itass binnen het team en breiden ze uit naar een nieuwe locatie in Nederland.

Itass is opgericht in 2002 en heeft in de daaropvolgende jaren een specialisatie opgebouwd binnen de werkplekautomatisering. Met specifieke branchekennis van de financiële dienstverlening, automotive, industrie/productie en makelaardij bedient Itass voornamelijk organisaties in Noordoost-Nederland. De dienstverlening van Itass omvat alle zaken die te maken hebben met de werkplek: Cloud-oplossingen, security, telefonie en beheer. Hiermee sluiten de activiteiten uitstekend aan bij de dienstverlening van Arcus IT.

Volgens Arcus IT CEO Rob Verbeek past deze overname in de ambities van de organisatie: “Met de overname van Itass bouwen wij onze service verder uit, zowel in kwaliteit als in lokale aanwezigheid. De locatie in Emmen zorgt ervoor dat wij organisaties in Noordoost-Nederland nog beter en sneller van dienst kunnen zijn. Dankzij de toevoeging van de Itass-medewerkers aan het Arcus IT-team kunnen we inmiddels bouwen op de kwaliteiten en ervaring van bijna 200 IT-professionals. In een dynamische en veelomvattende markt als deze is een dergelijk fundament volgens onze visie noodzakelijk.”

Wim Langen, directeur van Itass, is tevreden met deze stap: “Ik heb gezocht naar een partij die Itass kan versterken en waar de continuïteit van Itass gewaarborgd wordt. Deze partij heb ik gevonden in Arcus IT en ik ben ervan overtuigd dat zij zullen zorgen voor een optimale opvolging, zowel voor onze relaties als voor alle medewerkers.”

Vragen over deze overname? Neem contact met ons op!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl