Arcus IT Group neemt ICTaurus over

IT-dienstverlener Arcus IT Group, met vestigingen in Zwolle, Den Bosch, Rotterdam en Oud Gastel, heeft branchegenoot ICTaurus, met locaties in Amersfoort en Drachten, overgenomen. Hiermee verwelkomt Arcus IT de medewerkers van ICTaurus binnen het team en breidt het uit naar twee nieuwe locaties in Nederland.

ICTaurus is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en beveiligen van ICT-omgevingen waarin databescherming cruciaal is. De kennis en ervaring op dit gebied in combinatie met specifieke branchekennis, zorgt ervoor dat ICTaurus al jarenlang bekend staat als vertrouwde ICT-partner van diverse organisaties in de eerstelijnszorg en financiële dienstverlening.

Volgens Arcus IT CEO Rob Verbeek past de overname van ICTaurus daarmee goed bij de ambities van zijn organisatie: “De overname van ICTaurus past naadloos in onze strategie om de uitbouw van onze landelijke dekking te combineren met sterke verticale marktsegmenten. ICTaurus is gevestigd in Amersfoort en Drachten en Arcus IT is hiermee dus ook direct aanwezig in deze regio’s. Daarnaast versterkt ICTaurus onze toch al substantiële positie in het segment van de eerstelijnszorg, in aanvulling op de activiteiten van de vorig jaar overgenomen ondernemingen Floating Byte en Lesage.”

Nico de Bie, eigenaar van ICTaurus, kan na ruim 25 jaar ondernemen eindelijk wat rustiger aan gaan doen: “Tijdens mijn zoektocht naar een afsluiting voor mijzelf en een vervolgstap voor ICTaurus kwamen Rob Verbeek en Nico Riphagen op mijn pad. Er was direct een klik en ik besefte me dat een overname een goede manier kon zijn om voor ons team en klanten een mooie toekomst te garanderen. Arcus IT is goed bekend met de eerstelijnszorg, sluit prima aan bij de cultuur van ICTaurus en blijft, dankzij de geografisch goed gespreide kleine regionale vestigingen, dichtbij klanten. Tegelijk is Arcus IT inmiddels een grote organisatie die van alle IT-markten thuis is en als geen ander kan inspelen op de dynamische wereld van de IT.

Ik denk dat ons geweldige team veel kansen en uitdagingen krijgt bij Arcus IT en zelf van grote meerwaarde is in de samenwerking met de vele nieuwe collega’s. Ik ga alles goed overdragen en hoop snel in rustiger vaarwater te komen. Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten en medewerkers in goede handen zijn bij Arcus IT.”

Arcus IT Group BV
Arcus IT is een leidende speler in de Nederlandse markt met klanten in meerdere focussectoren, waaronder gezondheidszorg, accountancy en MKB. Met een klantportfolio van bijna 1000 organisaties binnen de eerstelijnszorg, mag Arcus IT zichzelf binnen deze branche marktleider noemen. De organisatie beschikt over een breed product- en dienstenportfolio, waaronder online werkplekken, Microsoft 365, IT-security, VoIP-telefonie, online back-up en branchespecifieke oplossingen.

(dit persbericht is overgenomen van Arcus IT website)
https://www.arcusit.nl/uitgelicht/arcus-it-group-neemt-ictaurus-over

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl