Amsio treedt toe tot Sentia familie

Amsio, een van de grotere zelfstandige managed hosting specialisten van Nederland, is de nieuwste loot aan de stam van Sentia. Met 15 jaar ervaring op het gebied van IT managed services voor aansprekende organisaties sluit de organisatie perfect aan bij het DNA van Sentia. De acquisitie is voor Sentia onderdeel van de ambitie om zijn leidende positie te versterken op het gebied van managed services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties in Europa. Sentia bestaat nu uit 390 medewerkers verspreid over de Benelux en Denemarken.

Sentia heeft de strategie om innovatieve en succesvolle organisaties bij elkaar te brengen en Amsio past uitstekend binnen dit kader. “Wij als Sentia zijn trots dat Amsio tot onze Sentia familie toegetreden is. Amsio is een sterk groeiende managed hoster, met focus op technologie en innovatie. De reputatie van Amsio is uitzonderlijk goed en met klanten als Heineken, KNVB en NVM een waardevolle en passende toevoeging aan de groep. Het team blijft zelfstandig werken in Maassluis. Op het vlak van technologie, security en compliance zal worden samengewerkt om de klanten een nog breder scala aan diensten te kunnen bieden” aldus Ian Zein, CEO van de Sentia Group.

Amsio heeft een reputatie als trusted advisor in de markt en ziet een grote kans in deze samenwerking met Sentia. “In een snelgroeiende wereld van cloud is schaalbaarheid voor een service provider als Amsio ontzettend belangrijk indien we bij willen blijven op het gebied van prijs, kennis, security en de breedte van het portfolio. Na veel gesprekken en zorgvuldige overwegingen is de keuze voor ons op Sentia gevallen als strategische partner. De kracht van een grotere organisatie zorgt voor een win-win situatie voor onze klanten, ons personeel en onze organisatie.” volgens Gerben van Leeuwen, Managing Director van Amsio.

Amsio, met zijn vijfendertig specialisten die dagelijks hybride cloudplatformen beheren voor vooraanstaand klanten, blijft met hetzelfde management en team opereren vanuit het kantoor in Maassluis. Daarmee heeft Sentia nu de volgende kantoren verspreid over 3 landen: Gent (BE), Amsterdam (NL), Maassluis (NL), Nieuwegein (NL), Delft (NL) en Kopenhagen (DK).

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl