ALSO nieuwe business partner DHPA

ALSO is sinds kort business partner van DHPA. ALSO biedt een online platform gericht op de B2B-markt waarop afnemers en leveranciers van ICT-diensten en -goederen elkaar kunnen vinden. Het bedrijf is actief in 24 landen in Europa en heeft ruim 4000 medewerkers.

ALSO levert diensten op alle niveaus van de ICT-waardeketen. Zo biedt het bedrijf ook logistics services, financial services, supply services, solutions services, digital services en IT services in afzonderlijke dienstenpakketten. Specifiek voor de doelgroep van DHPA verwacht ALSO toegevoegde waarde te hebben vanwege het state-of-the-art provisioning platform (white-labeled en free-of-charge), de uitgebreide mogelijkheden ten aanzien van support en co-creatie op bijvoorbeeld Microsoft Azure en het feit dat ALSO automatisering zeer hoog op de agenda heeft staan. Denk hierbij aan de mogelijkheid om te integreren met het platform door middel van de Open API, of aan de off-the-shelf integraties met o.a. Autotask PSA, Exact Globe en user-management platform Ydentic.

Harm Hellinga, Director Consumption Based Business & Director of Solutions bij ALSO: “We kijken uit naar de samenwerking met DHPA en haar deelnemers. Enerzijds biedt dit ALSO de unieke kans om te leren over deze dynamische branche en de laatste ontwikkelingen. Anderzijds biedt deze samenwerking kans op nieuwe partnerships, waarbij deelnemers van DHPA gebruik kunnen maken van onze kennis en kunde. Win-win dus!”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl