• Home
  • Nieuws
  • Alle events in november en december uitgesteld

Alle events in november en december uitgesteld

Het zal je niet ontgaan zijn dat door de fors oplopende besmettingen er een nieuwe periode van maatregelen is afgekondigd door de overheid. We hebben daarom beslist in het restant van november en in december geen fysieke events te houden.

Veiligheid is en blijft ons uitgangspunt tijdens deze pandemie.

Wat betekent dit voor de Marketing Dag?
Omdat we de dag opgezet hadden in de vorm van twee workshops, waarin de deelnemers in teams samenwerken, is het niet haalbaar om de sessie naar online te presenteren.
De workshopleiders hebben daarom besloten om de workshop te verplaatsen. De nieuwe datum is nog niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk zal het event pas na de jaarwisseling plaatsvinden.

Wat betekent dit voor de Kerstborrel en Netwerkbijeenkomst?
De optie die we bij Papa’s Beach House hebben genomen blijft staan. Wij annuleren deze twee events niet, maar wachten tot het moment wanneer het wel mogelijk is om iedereen op een veilige manier te verwelkomen. Dit zal ook hoogstwaarschijnlijk pas na de jaarwisseling zijn.

Wat betekent dit voor de Round Table: Containerisatie?
Ook deze middag zal worden uitgesteld. Wij annuleren deze middag niet, maar wachten tot het moment wanneer het wel mogelijk is om iedereen op een veilige manier te verwelkomen. Dit zal ook hoogstwaarschijnlijk pas na de jaarwisseling zijn. Je hebt nog steeds wel de mogelijkheid om je aan te melden.

Laten we hopen dat de situatie snel verbetert.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl