• Home
  • Nieuws
  • ACC ICT nieuwe deelnemer van de Dutch Hosting Provider Association

ACC ICT nieuwe deelnemer van de Dutch Hosting Provider Association

Leidschendam, 22 juni 2017 – De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) kondigt aan dat ACC ICT deelnemer is geworden. ACC ICT profileert zich als specialist in IT-continuïteit. Het bedrijf is 40 jaar geleden opgericht en in 2002 met hostingactiviteiten gestart. Destijds werden op basis van bare metal hostingdiensten aangeboden. Heden ten dage zijn container-hosting (Docker en Kubernetes) geen uitzondering voor het bedrijf. ACC ICT legt zich volledig toe op complexe bedrijfskritische OTAP-hostingoplossingen voor softwareontwikkelaars en onlinedienstverleners.

Paul Bijleveld, managing director van ACC ICT: “Wij zien deelnemerschap van de DHPA, naast onze ISO- en NEN certificeringen, als kwaliteitskeurmerk. DHPA is een toegevoegde waarde voor onze organisatie, daarnaast zien wij kansen een bijdrage te leveren de kwaliteitsstandaard op het gebied van hosting naar een hoger niveau te tillen.”

“ACC ICT is een nieuwe deelnemer met een heel eigen verhaal”, aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “ACC ICT brengt vanuit haar sterke focus op IT-continuïteit jarenlange ervaring mee en kan dus uitstekend advies bieden over hoe dit voor vele organisaties zeer belangrijke onderwerp adequaat kan worden opgepakt. DHPA deelnemers zijn doorgaans goed uitgerust wanneer het gaat om goed werkende en geborgde oplossingen voor hun klanten. Maar dat neemt niet weg dat we ons nog altijd kunnen verbeteren. Wij zijn dit jaar dan ook onder meer bezig met een eigen continuïteitsregeling. ACC ICT is dus ook voor ons netwerk een goed getimede nieuwe deelnemer.”

Deelnemers van de DHPA behoren tot de absolute top van de Nederlandse hosting- en cloudmarkt. Van de ruim 1300 hostingbedrijven in Nederland, behoort ACC ICT nu tot de selecte groep bedrijven die toegelaten zijn tot de DHPA.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl