• Home
  • Nieuws
  • 6projects: een podium voor technische hoogstandjes

6projects: een podium voor technische hoogstandjes

Als je kijkt naar alle evenementen die in onze industrie worden gehouden, valt je al snel één ding op. Ze zijn veel te vaak gericht op management of C-level. En dat terwijl er ook enorm veel behoefte is aan het technische verhaal binnen de hostingsector.

Het liefst is er een plek waar techneuten vrijuit kunnen stralen, zonder gesponsorde praatjes. Een dag waar je technische hoogstandjes viert, op een plek waar techneuten, omringd door andere techneuten, zich thuis voelen. Tijd dus om een podium te bieden waar ze trots kunnen vertellen over hun vaardigheden of visie.

Daarom kondigt ISPConnect een nieuw evenement aan: 6projects. Dit doen we samen met NBIP en Thomas de Looff van PCextreme. 6projects is een format waar zes techneuten in zes slides over technische verhalen vertellen. Dat kunnen innovatieve ontwikkelingen zijn, maar ook slimme oplossingen. Denk aan talks over beheer, hosting of netwerken, en juist niet over bedrijfsvoering of marktontwikkelingen.

Creatief format
Voor dit format is gekozen omdat het aantal van zes slides voorkomt dat je hele lange presentaties krijgt. Daarnaast krijg je juist door de beperking meer creatieve talks. Ook is het een duidelijk, simpel format wat nog jaren meekan.

Aan het eind van de presentaties is er een Open Mic, waar iedereen in de zaal nog wat kan toevoegen. De eerste 6projects wordt gehouden bij het conference center van BIT, MeetMe – een geweldige locatie.

Ik sluit af met een oproep: heb jij een geweldig project waar je trots op bent, waar je graag over wil vertellen of feedback op wil ontvangen? Is er een kwestie die je aan het hart gaat waar je met gelijkgestemden over wil discussiëren? Schrijf je dan in voor 6projects!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl