• Home
  • Nieuws
  • 6projects: tijd om technische hoogstandjes te vieren

6projects: tijd om technische hoogstandjes te vieren

Hou je van techniek? Ben je een liefhebber? Waarschijnlijk wel als je in onze sector werkt. We zijn nu eenmaal een gemeenschap van techneuten en nerds. Eigenlijk zijn we allemaal een beetje hobbyisten.

Daarom moet je 18 september even vrijhouden in je agenda voor het nieuwste event van ISPConnect: 6projects. Een event voor en door techneuten. Een feest van techniek, zonder gesponsorde praatjes. Waar niet wij, maar jullie zelf op het podium staan.

Sinds juni zijn we in samenwerking met NBIP en met Thomas de Looff van PCextreme bezig om opmerkelijke technische projecten, door onze achterban ingezonden, door een vakjury te laten beoordelen. Trouwens: inzenden kan nog. Als je iets leuks hebt, aarzel niet om je aan te melden – het is maar een klein formulier!

Uiteindelijk zal de jury een selectie maken van 6 mooie, leuke, innovatieve, slimme, interessante, opwindende technische projecten die in het afgelopen jaar door jullie opgezet zijn.

Het kunnen projecten zijn vanuit pure hosting, beheer, maar ook networking, connectivity… alle verschillende disciplines waarmee wij ons bezighouden.

Uiteindelijk mogen de 6 projecten zich in 6 slides presenteren aan de community. Het zijn alleen hoogwaardige technische projecten, en nogmaals, geen verkooppraatjes. De projecten komen uit de gemeenschap, van mensen die graag hun inzichten en oplossingen willen delen met een zaal vol gelijkgestemden.

Voor wie?

Voor wie is dit event? In eerste instantie voor iedereen met belangstelling voor techniek natuurlijk. Dit is echt een event voor de technische jongens en meisjes van je organisatie. Voor de netwerkbeheerders, de architecten, de ontwikkelaars. Maar de CEO en de CTO zijn ook welkom, als ze maar van techniek houden! Wij kunnen je verzekeren dat je hier alleen je collega’s ontmoet. Wij zorgen voor een open sfeer, onderling kan er in alle eerlijkheid worden gepraat over techniek en oplossingen. Er zijn geen headhunters aanwezig. Aangezien het event gratis te bezoeken is, zorgen wij op voorhand voor een strenge selectie.

Zien we je op 18 september? Aanmelden kan hier (gratis).

Tot dan,

Simon

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl