20 jarig jubileum NEH

Met trots op haar 20-jarig jubileum organiseert NEH op 31 augustus 2017 een kennismiddag voor managers en leidinggevenden bij woningcorporaties. Onder leiding van vier uitstekende sprekers worden actuele thema’s als cyber security, samenwerkingsverbanden, disruptieve veranderingen en de relatie met onze hersenen op een zeer aansprekende manier neergezet.

Vanaf 12.00 uur ontvangen wij u graag met een heerlijke lunch, waarna de NEH directie vanaf 13.00 uur het inhoudelijke middagprogramma start. Dick Berlijn, Peter Bevers, Christian Kromme en Margriet Sitskoorn nemen u vervolgens mee in hun respectievelijke onderwerpen.

Dick Berlijn over cyber security
Als oud-bevelhebber landstrijdkrachten en Senior Board Advisor bij Deloitte weet Dick Berlijn als geen ander wat veiligheid en beveiliging betekent. Gespecialiseerd in dit onderwerp neemt hij ons als cyber security adviseur mee in de wereld van cybercrime en cybersecurity en wat dat voor ons allen betekent.

Peter Bevers over samenwerking tussen de Zeeuwse corporaties
Als directeur-bestuurder van R&B Wonen uit Zeeland, “het Haarlemmer oliemannetje” zoals hij zichzelf noemt, vertelt Peter Bevers over de ontwikkelingen rondom samenwerking tussen organisaties. Wat betekent dit, waar kan je tegenaan lopen en hoe breng je organisaties samen, zodat ze de eigen identiteit behouden?

Christian Kromme over een exponentieel veranderende wereld en disruptieve innovatie
Als ervaren trendwatcher op gebied van technologie, innovatie en strategieontwikkeling zal Christian Kromme u aan de hand van sprekende voorbeelden meenemen in de immer sneller veranderende wereld. Tijdens zijn sessie zal u duidelijk worden hoe snel de technologische ontwikkelingen echt gaan en welke impact deze voor ons hebben.

Margriet Sitskoorn over ons brein en gedrag in een snel veranderende wereld
Als hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg, vertelt Margriet Sitskoorn u over de relatie tussen hersenen en gedrag. Hoe reageert ons brein op de snel veranderende wereld? Executieve vaardigheden zijn juist nu de beste voorspellers voor succes en aanpassing. Middels praktische tips zal Margriet Sitskoorn ons leren hoe wij deze vaardigheden bij onszelf en bij anderen kunnen ontwikkelen.

Aanmelden?
Dat kan, want er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Graag ontvangen wij uw aanmelding via marketing@nehgroup.com, waarna u van ons een bevestiging en routebeschrijving naar ons pand ontvangt.

Locatie: NEH – Kastanjelaan 3, 3833 AN Leusden
Tijd: Vanaf 12:00 uur tot na de files
Contact: marketing@nehgroup.com | www.nehgroup.com | 033 4343 070
Contactpers.: Martijn Drost | Communicatie Adviseur & Merle Buhler | Office Manager

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl