DCC-kerstborrel

Dutch Cloud Community Kerstborrel

In december sluiten we elk jaar af met de traditionele Dutch Cloud Community Kerstborrel; de gezelligste jaarafsluiter binnen de cloud- en hostingsector.

Elk jaar komen 80-100 IT-professionals af naar deze informele jaarafsluiter. De kerstborrel trekt onder meer C-level decision makers en Business Owners. Tevens ontmoet je Cloud Architecten, Hosting Managers, Sales Managers, CTO’s en Product Managers.

0 +
Bezoekers
0 %
Decision makers
0 %
Technisch

Sponsoring

Verbind jouw naam als sponsor van de Kerstborrel. Extra opties zijn altijd bespreekbaar.

De inhoud van het sponsorpakket bestaat uit:

  • Jouw bedrijfslogo en -naam worden geplaatst in alle communicatie met betrekking tot het event.
  • Het uitdelen van flyers en goodies.
  • Het plaatsen van een roll-up banner.
  • Het doorlopen van de gastenlijst om relevante mensen te ontmoeten en spreken.

Bedrag

€ 3.000,- (exclusief BTW).

Interesse om sponsor te worden van de Kerstborrel?
Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier: 

Delen:

Gerelateerde evenementen:

mrt 18
Dutch Golf @ CloudFest
Vorig jaar zijn we voor het eerst op de maandagmiddag van de CloudFest week een rondje gaan golfen. En dat beviel heel goed! Zo goed zelfs dat we jullie voor de 2024 editie graag opnieuw uitnodigen om op de baan van het Europa Park mee te lopen met het team van Dutch Cloud Community en een aantal Nederlandse liefhebbers.
Lees meer
mrt 18
Dutch Night @ CloudFest
Al enkele jaren is Dutch Night één van de hoogtepunten tijdens CloudFest, 's werelds grootste evenement voor cloud computing. Op de avond voor de officiële start van CloudFest verzamelen ongeveer 400 top executives uit de Nederlandse Cloud- en Hostingsector zich voor wat bekend staat als de leukste en grootste borrel van de branche.
Lees meer
mrt 20
Dutch Running @ CloudFest
Op woensdagochtend 20 maart om 8:30 gaan we met een groep liefhebbers een mooie ronde om het Europapark hardlopen. We zullen verzamelen bij de ingang van de beurs. Onze Dutch Running sponsor Quanza Engineering zal zorgen voor een mooi loopshirt en Frans ter Borg zal als een echte haas de groep temporiseren.
Lees meer