Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community is een nieuwe branchevereniging die voortvloeit uit de fusie tussen DHPA en ISPConnect.

Voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud-, en internetdiensten die een betere concurrentiepositie en meer zichtbaarheid in de markt nastreven, is Dutch Cloud Community de ideale partner. Dutch Cloud Community maakt zich sterk voor de belangen van de spelers in deze markt.

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen ontzettend veel werk verzet om de nieuwe branchevereniging te lanceren. We zijn ontzettend trots om te kunnen melden dat alles is gelukt! We hebben een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe kalender met activiteiten en – last but not least – ontzettend veel zin om de belangen van alle partijen in onze digitale sector nog beter te bedienen.

Op de nieuwe website van Dutch Cloud Community ziet u momenteel alleen een blogsectie met updates. De website zal uitgroeien tot een online platform waar alle spelers in de hosting-, cloud- en internetsector nuttige informatie met elkaar kunnen delen.

Dutch Cloud Community
Multimediaal platform
Missie | Visie
#Cloud4Voedselbank

Multimediaal platform

Dutch Cloud Community beschikt over kennis, tools en contacten om jouw bedrijf verder te professionaliseren. We zijn het aanspreekpunt voor media, overheden en treden als belangenbehartiger van de digitale sector actief naar buiten. 

We maken de cloud-, hosting- en internetsector beter zichtbaar, zowel in de markt als in de politiek en de samenleving als geheel. We bieden de sector een multimediaal platform met toegang tot politiek, media, onderwijs en investeerders.

Dutch Cloud Community biedt een uitgebreid en waardevol netwerk voor ondernemers en cloudspecialisten, die op verschillende manieren (zowel online als offline) met elkaar over vele vraagstukken van gedachten kunnen wisselen.

Missie

Het scheppen van alle randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en het bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.

Visie

Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. De vereniging beschikt over ontzettend veel kennis en is goed op de hoogte van alle belangen van de stakeholders in de digitale sector. Daardoor is Dutch Cloud Community als geen ander in staat om de belangen van de leden te behartigen.

#Cloud4Voedselbank

Samen met onze leden en het achterliggende netwerk zijn we de inzamelingsactie #Cloud4Voedselbank voor de Voedselbank gestart. We willen graag onze leden, sponsoren en deelnemers oproepen om ook mee te doen en een financiële bijdrage te leveren. De nieuwe vereniging staat samen met de cloud- en hostingbranche voor een open, vrij, veilig, neutraal en divers internet, kortom: we staan voor digitale rechten, die hand in hand gaan met fundamentele mensenrechten, zoals toegang tot voedsel. Steeds meer huishoudens hebben het economisch zwaar door de coronacrisis en de voedselbanken kampen momenteel met oplopende tekorten aan middelen. Voor vijf euro helpen we al een gezin aan een voedselpakket voor een week. Dutch Cloud Community doneert voor elke deelnemer die (online) aanwezig is op het lanceringsfeest van de fusie op 10 december 2020 een bedrag van vijf euro aan de voedselbank. De actie #Cloud4Voedselbank loopt door tot eind 2021.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Jouw donatie in €*iDealDoneer eenvoudig via iDeal. Het opgeven van jouw contactgegevens is niet verplicht.