Download SIDN – Van vertrouwen geven naar eigen verantwoordelijkheid nemen

In april 2020 deed marktonderzoeksbureau GfK onderzoek onder mkb’ers. Hierbij werden zo’n 50 vragen beantwoord door 577 respondenten (ondernemers) die meer dan 10 fulltime medewerkers in dienst hebben. Dit onderzoek gaat onder andere in op: Zijn ondernemers zich bewust van de cybersecurityrisico’s en welke maatregelen nemen zij? Maken zij zich zorgen om hun bedrijf?

Na het lezen van dit rapport ken je de belangrijkste conclusies van het marktonderzoek. Zo gaan we onder andere in op het feit dat het aantal ondernemers dat te maken had met cybercrime toenam ten op zichte van ons onderzoek ‘Trends in Online Security & e-Identity’ uitgevoerd in 2018. Ook verdiepen we ons in de rol van de IT-leverancier. Want verwacht het mkb misschien te veel van z’n IT-partners?

Er lijkt een vreemde situatie te ontstaan, waarbij we zien dat er een stijgend aantal slachtoffers is, terwijl men zich geen zorgen maakt over het gevaar en de impact van cybercrime. Hoe serieus neem jij jouw cyberweerbaarheid? Heb je inzicht in de digitale kwetsbaarheden van je bedrijf of vertrouw je blindelings op een ander? Neem de cyberweerbaarheid van je bedrijf serieus en maak er werk van!

Naast deze download ontvang je ook de nieuwsbrieven van Dutch Cloud Community, afmelden van deze nieuwsbrieven kan altijd via de uitschrijfmogelijkheid onderaan elke nieuwsbrief.

SIDN – Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

Naast deze download ontvang je ook de nieuwsbrieven van Dutch Cloud Community, afmelden van deze nieuwsbrieven kan altijd via de uitschrijfmogelijkheid onderaan elke nieuwsbrief.

Delen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl