Relined - Voedselbank

Ledenvoordeel: Amsterdams metronetwerk

Dark Fiber Amsterdam

Als trotse partner van de Dutch Cloud Community bieden wij alle leden de kans om tegen een kortingspercentage een stabiel, veilig en schaalbaar netwerk op te bouwen op ons metronetwerk in Amsterdam.

Uw voordeel

Sluit nog dit jaar uw contract voor een nieuwe verbinding op het Amsterdamse netwerk en u ontvangt 10% korting op de maandelijkse tarieven. Daarnaast doneren we ook nog eens € 250,- per verbinding aan het goede doel, De Voedselbank.

Datacenterverbindingen metronetwerk Amsterdam

 

Vele leden gingen u al voor:

“Relined werkt sinds 2013 met Art Of Automation, maar is voor velen binnen ons bedrijf al langer dan dat een betrouwbare partner. Zo ken ik Relined via mijn vorige werkgever. De samenwerking verloopt soepel. Alle personen waar wij contact mee hebben, kennen onze case meer dan voldoende, tonen er oprecht interesse in en kunnen bovendien een waardevolle bijdrage leveren.” – David Jacobs | Art of Automation

“De denkwijze van Relined sluit goed aan bij onze strategie. De prettige samenwerking is daar een logisch gevolg van.” – Stefan Ideler | i3D.net

“Nu de Dark Fiber verbonden is met ons datacenter-netwerk, zijn we onze eigen internetprovider voor het kantoor. Dit zorgt voor een zeer flexibele oplossing met een snelheid en latency die normaliter door een zakelijke provider niet geleverd kan worden.” – Tjebbe de Winter | Cyso

Relined Fiber Network

Eigen Dark Fiber netwerk in Amsterdam

Wij beschikken over een uitgebreid Dark Fiber netwerk in Amsterdam. Op deze glasvezelinfrastructuur in het metronetwerk van Amsterdam zijn meer dan 30 carrier neutrale datacenters (redundant) aangesloten. Dit netwerk is volop in ontwikkeling. Niet alleen omdat we nauwe samenwerkingen aangaan met nieuwe datacenters, ook omdat we blijven innoveren en investeren om zo kort mogelijke routes aan te bieden tussen de verschillende datacenters. Korte routes betekenen lage demping en snelle datatransport.

Scherpe metrotarieven en snelle oplevering

Uw datacenterverbinding in Amsterdam leveren wij voor een scherp vast metrotarief en in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 weken. Is het gewenste datacenter nog niet aangesloten op ons Dark Fiber netwerk, dan vinden we samen de beste oplossing voor uw business case.

Nieuwsbericht | 25 mei 2021

Relined levert vanaf nu ook kortere route tussen Amsterdam Zuidoost en Science Park

Relined heeft een extra verbindingsroute gerealiseerd tussen de stadsdelen Amsterdam Zuidoost en Business Park. Door middel van deze extra ‘poot’ in het metronetwerk kunnen datacenterverbindingen tussen Amsterdam Zuidoost, Business Park én Science Park via een kortere route – en dus met lagere demping – worden geleverd. Waar de route van Amsterdam Zuidoost naar Science Park voorheen ca. 36 kilometer lang was, kunnen deze nu worden gereduceerd tot ca. 14 kilometer.

Lees het volledige nieuwsbericht ->

Ledenvoordeel: Amsterdams metronetwerk
-

Delen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl