Xolphin

Xolphin helpt cloud en hosting providers om hun productportfolio op een gemakkelijke manier uit te breiden en extra service te bieden aan klanten. Als Xolphin reseller kunnen organisaties makkelijk en voordelig SSL certificaten, digitale handtekeningen en gerelateerde web security en certificaatbeheer oplossingen kopen van de vertrouwde merken.

Met meer dan 30 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Dagelijks worden er vele SSL certificaten verstrekt. Daarnaast levert Xolphin digitale handtekeningen voor veilige e-mail, PDF en software ondertekening en de bijbehorende hardware en web security oplossingen. Sinds 2002 zijn ruim 1.000.000 certificaten geleverd aan zo’n 50.000 klanten en 3.000 resellers.

Xolphin, a Sectigo company

In 2020 is Xolphin overgenomen door haar jarenlange partner Sectigo. Door de 18-jarige geschiedenis van expertise en middelen te combineren met de wereldwijde CA Sectigo, heeft Xolphin een goede positie om het aanbod aan oplossingen voor digitale identiteit en security te versterken en uit te breiden.

Specialisme

Door het eigen validatieteam en zelf ontwikkelde automatisering kan Xolphin certificaten zeer snel leveren en de validatie voor certificaatuitgifte uitvoeren in de voorkeurstaal van klanten.

Momenteel valideert Xolphin in 11 talen. Onderscheid je van je concurrenten met het leveren van een EV SSL certificaat binnen een dag!

ISO 27001 & 9001

Voor het uitgeven van certificaten is Xolphin gecertificeerd en voldoet aan strenge richtlijnen. De informatiebeveiliging is ISO 27001 gecertificeerd, en het kwaliteitsmanagement ISO 9001 gecertificeerd. Zo weet je zeker dat Xolphin veilig met al je gegevens omgaat en zo efficiënt mogelijk werkt.

Deskundige ondersteuning

Klanten krijgen van Xolphin altijd persoonlijk en objectief advies of direct contact met een techneut voor technische ondersteuning. Tijdens kantooruren worden e-mails met technische vragen binnen 15 minuten beantwoord, voor urgente vragen is Xolphin zelfs 24/7 bereikbaar.

Flexibel resellerprogramma

Xolphin biedt concurrerende prijzen met aantrekkelijke marges voor resellers. Hoe meer wordt besteld, hoe hoger de korting. Klanten bepalen zelf hun tarieven en leveringsvoorwaarden, het vooraf betalen of storten van een deposit is niet noodzakelijk.. Er worden geen opstartkosten berekend.

Gratis integratie

Via de Xolphin API, of via de plugins voor HostFact of WHMCS, bestaat de mogelijkheid het bestelproces volledig te integreren zodat certificaten en oplossingen direct vanuit het eigen systeem of website kunnen worden aangevraagd.

Xolphin
Adresgegevens
Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar
Telefoon
088 7757750
E-mailadres
info@xolphin.nl
Website
https://www.xolphin.nl/

Recente berichten

PKIoverheid stopt met uitgeven publiek vertrouwde SSL certificaten
PKIoverheid stopt met uitgeven publiek vertrouwde SSL certificaten
12 oktober 2021 | Nieuws, Partners
Begin augustus dit jaar heeft Logius, de ICT beheerorganisatie van de overheid, aangekondigd nog dit jaar te stoppen met het…
Lees meer
Woningcorporatie Vivare ondertekent veilig met digitale handtekening
Woningcorporatie Vivare ondertekent veilig met digitale handtekening
19 augustus 2021 | Nieuws, Partners, Sector
Woningcorporatie Vivare (Arnhem) heeft gekozen voor Ensured om haar digitale documenten mee te ondertekenen. Ensured, een oplossing van Xolphin, maakt…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl